Quantcast

Teismas atmetė S. Grafininos nužudymu įtariamo brito skundą

  • Teksto dydis:

Šiaulių apygardos teismas pirmadienį atmetė žmonos nužudymo įtariamo brito skundą dėl jam skirto suėmimo.

Teisėjų kolegija įvertino, kad savaitės suėmimas Nigelui Jeremy Macaulay (Naidželui Džeremiui Makauliui) rugpjūčio 13 dieną pratęstas esant teisiniam pagrindui, BNS pranešė Šiaulių apygardos teismo atstovas Vytautas Jončas.

Šiuo metu N. Macaulay suėmimas pratęstas dar dviem savaitėms.

Dingusiosios likimas nežinomas iki šiol.

Kaip jau rašyta, kad Šaulių apskrities policijos Šiaulių miesto ir rajono komisariato pareigūnai liepos 19 paskelbė be žinios dingusios 28 metų Sandros Grafininos paiešką.

Į policiją kreipėsi minėtos moters sesuo ir pranešė, kad nuo šių metų liepos 1 dienos negali susisiekti su Didžiojoje Britanijoje gyvenančia seserimi S. Grafinina. Tiek Anglijoje, tiek Lietuvoje pradėta dingusiosios paieška.

Nustatyta, kad S. Grafinina liepos 1 dieną grįžo į Lietuvą. Tai užfiksuota tikrinant į Lietuvą iš Didžiosios Britanijos atskridusio orlaivio keleivius.

Birželio 28-ąją iš nesaugios aplinkos buvo paimta tuomet šešių mėnesių S. Grafininos duktė. S. Grafininos sutuoktinis, neoficialiais duomenimis, tuo metu buvo neblaivus, bute buvo ir dar keli asmenys. Paimta mergaitė išvežta ir apgyvendinta Šiaulių kūdikių globos namuose.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių