Quantcast

Teisiama verslininkė D. Kuklierienė bando nušalinti teisėją

  • Teksto dydis:

Panevėžio apygardos teismui pirmadienį nepavyko tęsti pasisavinimu, apgaulingu apskaitos tvarkymu, dokumentų klastojimu ir jų panaudojimu įtariamos verslininkės Dalios Kuklierienės baudžiamosios bylos. Kaltinamoji pareiškė nušalinimą bylą naginėjančiai teisėjai Jolantai Raščiuvienei.

Be to, kaltinamoji į teismą atvyko be advokato, BNS pranešė teismo atstovė spaudai Jolita Gudelienė.

Ar teisėja nusišalins nuo bylos, paaiškės po savaitės - rugsėjo 8 dieną.

Dar viena D.Kuklierienės byla nagrinėjama Šiaulių apygardos teisme. Joje viešbučio „Romantic“ savininkei D.Kuklierienei ir bendrovės „Hidruonis“ direktoriui Arvydui Kiškiui pateikti kaltinamai didelės vertės turto pasisavinimu, apgaulingu apskaitos tvarkymu, dokumentų klastojimu, jų panaudojimu, sukčiavimu ir neteisingų duomenų apie pajamas pateikimu. 

Didelės apimties ikiteisminiai tyrimai buvo pradėti kilus įtarimams dėl 2010 metais Lietuvos krepšinio federacijos ir Panevėžio miesto savivaldybės pasirašytos daugiau kaip 2 mln. litų vertės sutarties dėl Europos vyrų krepšinio čempionato varžybų organizavimo, krepšinio populiarinimo ir plėtros mieste programos įgyvendinimo paslaugų.

Šioje byloje įtarimų yra sulaukęs buvęs Lietuvos krepšinio federacijos generalinis sekretorius Mindaugas Balčiūnas, advokatė Diana Dūdienė, Panevėžio miesto meras Vitalijus Satkevičius ir dar keliolika asmenų. Jų byla tiriama toliau. Šioje byloje D.Kuklierienei taip pat pateikti įtarimai. Pastarojoje byloje tyrimas nėra baigtas.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių