Quantcast

Teisėsaugos ieškoma baltarusė įkliuvo prie „Mercedes“ vairo

  • Teksto dydis:

Valstybės sienos apsaugos tarnybos (VSAT) pareigūnai sulaikė į Lietuvą vykusius du Baltarusijos piliečius. Kontrolės metu paaiškėjo, jog vyro ir moters ieškojo Ukrainos bei Lietuvos teisėsaugos institucijos.

Antradienį Medininkų kontrolės punkte dirbę Padvarionių užkardos pasieniečiai patikrino į Lietuvą vykusį visureigį „Mercedes Benz GL450“. Jo vairuotojo bei transporto priemonės dokumentai buvo tvarkingi. Tačiau kontrolės metu paaiškėjo, kad nemalonumų su teisėsauga turi automobilio keleivis. Nustatyta, kad 40 metų Baltarusijos piliečio pagal Europos arešto orderį ieško Ukrainos teisėsaugininkai.

Analogiškomis aplinkybėmis Medininkų punkte sulaikyta ir kaip keleivė automobiliu „Mercedes Benz C180“ vykusi baltarusė. Dokumentų patikrinimo metu išsiaiškinta, jog 37-erių metų moters ieškojo Vilniaus miesto 1-asis policijos komisariatas. Baltarusijos pilietė prieš daugiau nei dvejus metus yra įtariama nusikaltimo padarymu.

Abu sulaikytuosius pasieniečiai tą pačią dieną perdavė atvykusiems Vilniaus apskirties policijos atstovams.

Šiemet VSAT pareigūnai iš viso sulaikė 345 asmenis, kurių dėl įvairių priežasčių ieškojo Lietuvos bei užsienio valstybių teisėsaugininkai. Daugiausiai ieškomųjų – 222 – pasieniečiams įkliuvo šalies oro uostuose.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių