Quantcast

Per šventines dienas nemažai jaunuolių sulaikyta su narkotikais

  • Teksto dydis:

Per šventines dienas nemažai jaunuolių policijos buvo sulaikyti dėl narkotikų turėjimo.

Sekmadienio naktį apie 3.12 val. Alytaus rajone Alytaus apskrities vyriausiojo policijos komisariato pareigūnai sustabdė automobilį „Hyundai“. Patikrinus jame sėdėjusius asmenis: 23 metų M.J., kuris buvo išsinuomojęs automobilį, taip pat 22 metų E.S. bei P.M., pas vieną iš jų buvo rasta augalinės kilmės narkotinių medžiagų, galimai kanapių.

Šeštadienį apie 15.20 val. aikštelėje, Vilniuje, Laisvės prospekte, pamačius policijos ekipažą, iš automobilio BMW, kuriame sėdėjo 24 metų T.Č., 22 metų D.G., 24 metų D.M. ir 23 metų A.B., buvo išmestas suktinukas su žalios spalvos augalinės kilmės medžiaga, kaip įtariama, narkotine.

Penktadienio naktį 3.10 val. Vilniuje, Gedimino prospekte 2, klube „Cocainn“ pas 23 metų V.R. aptikta neaiškios kilmės augalinė medžiaga, kuri panaši į narkotinę, pranešė Vilniaus apskrities vyriausiasis policijos komisariatas.

Taip pat penktadienį 10.39 val. Vilniuje, Žirmūnų gatvėje 139A, apžiūros metu pas 27 metų A.J. buvo rasta 19 vienetų polietileninių maišelių su  augalinės kilmes medžiaga. Įtariama, kad tai - narkotikai. Tą pačią dieną 17.50 val. Smalinės gatvėje, tikrinant įtartinus asmenis, pas 21 metų D.B.A. rasti du popieriaus lankstinukai su rudos spalvos augaline medžiaga, įtariama narkotikais.

Trečiadienio vakarą 22.30 Vilniuje, Dariaus ir Girėno gatvėje policijos patrulis sulaikė 30-metį S.L. Pas jį paviršutinės apžiūros metu dešinėje priekinėje džinsų kišenėje buvo rasti keturi folijos lankstinukai su baltos spalvos milteliais, kaip įtariama narkotinė medžiaga. Įtarus nusikaltimu, S.L. sulaikytas ir uždarytas į areštinę.

Antradienį apie 15.15 val. Vilniuje, L.Asanavičiūtės gatvėje, sulaikyti du vaikinai. Patikrinimo metu pas 19-metį A.Š. striukės kišenėje rastas popierinis lankstinukas su augalinės kilmės medžiaga, o 18-mečio A.L. kuprinėje rastas polietileninis maišelis su augalinės kilmės medžiaga ir elektroninės svarstyklės. Įtariama, kad tai - narkotinės medžiagos.



NAUJAUSI KOMENTARAI

321

321 portretas
Atseit dabar jau tik įtariama, kad kanapė - narkotinė medžiaga?
VISI KOMENTARAI 1

Galerijos

Daugiau straipsnių