Quantcast

Susidūrimo bandžiusi išvengti mergina atsidūrė griovyje: kaltininkas paspruko

  • Teksto dydis:

Socialiniame tinkle "Facebook" marijampolietis J. Š. pasidalijo nuotraukomis iš eismo įvykio, kurio metu nukentėjo jo draugė. Avariją sukėlęs vairuotojas paspruko, palikęs susidūrimo bandžiusią išvengti sužeistą merginą vandens pilname griovyje.

Vakar vakare, apie 20.30 val., važiuojant nuo Marijampolės link Vilkaviškio įvyko avarija, kurios kaltininkas paspruko net nepristabdęs.

Išvažiavęs į priešpriešinę eismo juostą prieš atvažiuojantį automobilį, jis sukėlė avariją. Tuo metu BMW vairavusi 24 m. mergina, norėdama išvengti susidūrimo kaktomuša, metėsi į griovį, jos automobilis apvirto ant stogo.

Griovys buvo pilnas vandens. Laimei, merginai pavyko išsigelbėti – ji iš griovio išsikapstė pati. Stipriai apgadintą automobilį išgabeno techninė pagalba.

Policiją iškvietė pakeleivingi automobiliai. Nukentėjusiosios draugas dėkoja policijos pareigūnams, informavusiems apie nelaimę merginai avarijos metu pametus mobilųjį telefoną.

Į įvykio vietą atskubėjusi greitoji pagalba išvežė merginą į ligoninę. Ji skundėsi nosies ir galvos skausmais, pykinimu. Padarius rentgeno nuotrauką, buvo įtartas nosies pertvaros lūžis. Suteikus pirmąją pagalbą, ji išleista į namus. 

Pasak nukentėjusios merginos draugo, po šio įvykio ji patyrė šoką ir sakė nebesėsianti prie vairo.

Internautai socialiniame tinkle linkėjo kuo greičiau surasti eismo įvykio kaltininką. 

 


Šiame straipsnyje: avarija LTpabėgo iš avarijosautomobilis įlėkė į griovįnukentėjo mergina

NAUJAUSI KOMENTARAI

Nesvarbu

Nesvarbu portretas
Jūs žmonės skaityti nemokate ar kas ? Juk aiškiai matė net liudininkai kas įvyko, o jums tik iš karto kritikuoti gėdos turėtumet.

vikce - mindukui

vikce - mindukui portretas
seni, nuo to kaip tu rasai, ne tik akis skauda, bet ir visa veida.

...

... portretas
Tipinis "Moterys meluoja geriau".
VISI KOMENTARAI 14

Galerijos

Daugiau straipsnių