Quantcast

Sukčiai įsigudrino: į namus braunasi tikrinti langų būklės

  • Teksto dydis:

Sukčiai, apsimesdami pastatų priežiūros specialistais, sugalvojo naują būdą, kaip mulkinti patiklius daugiabučių namų gyventojus. Jie skambina butų savininkams ir siūlosi ateiti patikrinti langų būklę. 

Tiek daugiabučių namų administratoriai, tiek policijos pareigūnai įspėja gyventojus būti budriais ir nepasitikėti nepažįstamų asmenų siūlymais.

Pastaruoju metu sulaukiama vis daugiau gyventojų pranešimų apie tai, jog jiems telefonu skambinėja nepažįstami asmenys ir siūlosi ateiti į namus patikrinti buto langus. Kai kurie gyventojai teigia, kad sukčiai prisistato pastatų priežiūros specialistais.

Policijos departamento atstovas Ramūnas Matonis nesistebi tokiu sukčiu metodu ir sako, kad nusikaltėliai visada ieško naujų būdų, kaip apmulkinti patiklius gyventojus. Pareigūnas primygtinai pataria žmonėms neįsileisti į namus nepažįstamųjų. O jei į namus ateina iš įvairių tarnybų prisistatę specialistai, būtina pareikalauti pateikti dokumentus.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Močiute

Močiute portretas
Šiandien ir man skambino ir būtinai norejo patikrinti mano langus, bet as jiems perskambinau tai nekeke telefono

Aš portretas
‭Skambino iš +370 (624) 03 384‬. Atseit iš Jonavos, o Kaune dirba kitas padalinys. Anot skambintojos ju padaliniu yra daugelyje Lietuvos miestu.

Aš portretas
Šiandien, t.y. Lapkričio 27 d. paskambino ir man. Atseit Jonavos laikraštyje buvo parašyta, nors aš gyvenu Kaune. Labai įtartinas skambutis, nes ateitu tik patikrinti ir atseit jie langu negamina. Būkite atsargūs.
VISI KOMENTARAI 37

Galerijos

Daugiau straipsnių