Quantcast

Šokėjas A. Kandelis prisipažino dėl vagystės prabangių drabužių parduotuvėje

  • Teksto dydis:

2015 metų liepą apskriejo žinia, esą į šokėją Andrių Kandelį labai panašus asmuo iš Vilniaus prekybos centre „Ozas“ pavogė prabangių drabužių už daugiau nei 320 eurų. Tąkart A. Kandelis neigė savo kaltę, tačiau paaiškėjo, kad šokėjas vis tik prisipažino.

Iš pradžių kategoriškai neigęs ir neįtikimu alibi bandęs gintis šokėjas A.Kandelis teisme nutarė atgailauti ir tokiu būdu sulaukė švelniausios bausmės.

2016-ųjų sausio mėnesį rašytinio proceso metu buvo priimtas baudžiamasis įsakymas ir šokėjui A. Kandeliui skirta piniginė bauda – 451 euras 92 centai.

A. Kandelis galėjo skųsti šį sprendimą, tačiau šia galimybe nepasinaudojo. Teismo duomenimis vyras pripažino kaltę dėl įvykdytos vagystės.

Ši istorija prasidėjo 2015 liepos 2 dieną, kai į šokėją Andrių Kandelį labai panašus asmuo iš Vilniaus prekybos centre „Ozas“ parduotuvės „Peek & Cloppenburg“ bandė pavogti firminių „Hugo Boss“ ir „Pepe Jeans London“ drabužių, kurių vertė siekia 323 eurus.

Vėliau apie šį įvykį LNK laidoje prabilo ir prabangių drabužių parduotuvės darbuotoja Alina Buinovska.

Ji teigė, kad Andrius anksčiau nekart lankėsi minėtoje parduotuvėje.

A. Buinovskos teigimu, liepos 2-osios vakarą A. Kandelis išsirinko prekių ir priėjo prie kasos susimokėti, tačiau jo elgesys kėlė įtarimų.

"Jisai išsirinko vienus marškinėlius ir su jais atėjo prie kasos. Už juos susimokėjo, tačiau atsisakė paimti čekį“, – laidoje pasakojo A. Buinovska.

Darbuotojoms iškart kilo įtarimas, nes pirkėjas paprašė, kad jo marškinėliai būtų supakuoti į vos ne didžiausią turimą krepšį.

Pasiėmęs didžiulį maišą jis toliau vaikščiojo. Prisirinkęs daugiau rūbų nuėjo jų matuotis. Kaip sako parduotuvės darbuotojos, šis poelgis sukėlė daug įtarimų. „Pirkėjas paprašė kur kas didesnio, negu yra duodamas, vieniems marškinėliams maišo, kas yra pakankamai keista. Tuomet ponas pasuko apsipirkinėti toliau, o kasos darbuotoja paskambino apsaugai, nes tai sukėlė įtarimą“, – pasakojo A. Buinovska. Darbuotojai sakė, kad išėjęs iš matavimosi kabinos, vyras buvo pilnu maišu ir nuėjo išėjimo link: „Buvo akivaizdu, kad jo maišelio turinys kur kas didesnis“. Nieko nelaukdamas garsų šokėją už rankos griebė parduotuvės apsaugininkas.

Įtariamasis buvo patalpintas į parduotuvės sandėlį, kur buvo iškviesta ir policija. Deja, kol atvyko pareigūnai, A. Kandeliui pavyko pasprukti.

Vėliau A. Kandelis bandė išsisukti teigdamas, kad lemtingąjį vakarą buvo ne sostinėje, o Palangoje.

Iš karto po įvykio A. Kandelio teisybę gynė net du advokatai.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Klais

Klais portretas
a tas ne Dūžino žentas??

to reklamine vagies...

to reklamine vagies... portretas
o nemanai, kad tokius reikia zinoti veidu i akis? ar geriau, anot taves slepti????

Reklaminė vagies nuotrauka

Reklaminė vagies nuotrauka portretas
Ar galvojate nors ką nors, žurnalistai, talpindami tokią vagies nuotrauką? Tai puiki reklama - vagiu ir šypsausi patenkintas - gal kitą kartą nesugaus? Juk išsisukau gana pigiai!
VISI KOMENTARAI 9

Galerijos

Daugiau straipsnių