Quantcast

Sodyboje besidarbavę vagys susigundė net medine tvora

Tris mėnesius sodyboje Radviliškio rajone nesilankiusi moteris rado ją apvogtą – vagys pagrobė net dalį medinės tvoros su vartais.

Kaip pranešė policija, Šiaulėnų miestelyje, Dariaus ir Girėno gatvėje sulaužius 86-erių metų moters laikinai negyvenamo namo duris, pagrobti įvairūs daiktai.

Laikinai pas dukrą išvykusi garbaus amžiaus moteris pasigedau daugybės turto: dingo du dviračiai, elektrinis virdulys, du dujų balionai, vienas dujų reduktorius, nuplėšta ir pagrobta elektros instaliacija, iš daržinės pagrobtas arklinis plūgas, name ir lauko virtuvėje išardytos krosnys ir pagrobtos metalinės kaitlentės, pakuros, viryklės. Iš kiemo pagrobta dalis medinės tvoros su vartais.

Turtinė žala – 745 eurai, pareiškimą policija gavo pirmadienį. Manoma, kad vagystės buvo vykdomos nuo gegužės iki rugpjūčio.

Dar vienas namas apvogtas Biržų rajone. Iš remontuojamo namo Pačeriaukštės seniūnijoje, Smilgių kaimo, pavogta buitinė technika, vonios kambario baldai, patalynė, statybiniai įrankiai, grindų laminatas, baldai, televizorius, muzikinis centras. Nuostolis – 8594 eurai.

Vagystę pirmadienį pastebėjo atvykusi 69-erių metų savininkė. Ji laikinai gyvena Pasvalio rajone.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių