Quantcast

Iš smurtavusios jurbarkietės paimti trys vaikai

  • Teksto dydis:

Iš Jurbarko gyventojos, smurtavusios prieš vieną iš trijų nepilnamečių, paimti visi vaikai, kurie laikinai apgyvendinti vaikų globos namuose.

Kaip pranešė policija, penktadienį Jurbarko rajono policijos komisariate buvo gautas savivaldybės administracijos Vaiko teisių apsaugos skyriaus prašymas pradėti ikiteisminį tyrimą dėl galimo fizinio smurto prieš 8-erių metų vaiką. Nustatyta, kad prieš vaiką galėjo smurtauti 31-erių metų.

Trys šeimoje augantys nepilnamečiai vaikai laikinai apgyvendinti vaikų globos namuose.

Pradėtas ikiteisminis tyrimas dėl fizinio skausmo sukėlimo ar nežymaus sveikatos sutrikdymo mažamečiui.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Taigi

Taigi portretas
Ir labai gerai, kad paėmė vaikus, reiškia vaikų teisės pradėjo geriau dirbti, gana tas pašalpines popinti. Tik paėmus vaikus, reikia ne tik pašalpas atimti, bet ir priteisti alimentus tų vaikų išlaikymui globos namuose.O iš komentarų matyti, kaip aršiai nusiteikusios pašalpinės ginti savo pašalpas, ot kad jos taip savo vaikus prižiūrėtų.

...

... portretas
Visko būna,jei buvo smurtas,gerai,kad paėmė,bet dabar kviečia visas institucijas visi,kas netingi reikia nereikia... geras budas is kersto sukelt visus ant koju...

aaaaa

aaaaa portretas
eilinė isterija šį kartą dėl vaikų. gali pasirodyti, kad visi iki vieno lt vaikai kasdien žudomi, skriaudžiami ir t.t. TIESA TA KAD JŲ BEPROTIŠKAI PERVERTINTOS TEISĖS IR NULIS PAREIGŲ - TĖVAI SU TUO NESUSITVARKO.
VISI KOMENTARAI 5

Galerijos

Daugiau straipsnių