Quantcast

Šilalės rajone neblaivus vairuotojas mirtinai partrenkė moterį

  • Teksto dydis:

Šilalės rajone penktadienį neblaivaus vairuotojo vairuojamas automobilis mirtinai partrenkė moterį.

1959 metais gimusią moterį neblaivaus (2,39 prom.) 1988 metais gimusio vairuotojo vairuojamas „Volvo V70“ mirtinai sužalojo apie 15 val. 30 min., pranešė policija.

Vairuotojas uždarytas į areštinę.



NAUJAUSI KOMENTARAI

nija

nija portretas
Nors lietuva nuklok tais grieztais istatymais visvien girti vazineja,rodos prisivazinek ir gerk,bet ne,pirma prisigeria o paskui lekia,kasdienybe jau

Laisvamanis.

Laisvamanis. portretas
Girtas ar siaip koks gaidelis tai reiketu rauti su saknimis,tik kad uz kai kuriu gaideliu stovi rimti Gaidziai,ir kukariekuoja visai kitap nei is tikruju.Didele dalis avariju su pesciaisiais tai nelaimingi atsitikimai,kur vertinti reiketu blaiviai,nes situacijos buna nevienareiksmes.

Nesodins į kalėjimą

Nesodins į kalėjimą portretas
Ir Teleloto vedėjo Jono Radzevičiaus nepasodino, irgi girtas būdamas užmušė žmogų ir nieko negavo, po šiai dienai laisvėj vaikšto, štai tau ir pavizdys. Užtai ir kiti vairuotojai girti važinėja, užmušinėja pesčiuosius ir lieka nenubausti. O jeigu ir ne girtas užmuša pesčiaji važiuodamas per raudoną šviesoforą , tai apkaltina saule, kad saulė jį apakino, o jis pats nekaltas. Štai pavz. Kaune Baršausko g užmušė 2 metukų berniuką ir nieko negavo, nes jį tipo apakino rytinė saulutė.
VISI KOMENTARAI 3

Galerijos

Daugiau straipsnių