Quantcast

Savaitgalį sulaikyti 98 neblaivūs vairuotojai

  • Teksto dydis:

Savaitgalį policija šalyje iš viso sulaikė 98 neblaivius vairuotojus. 57 iš jų gresia baudžiamoji atsakomybė, nes buvo nustatytas didesnis nei 1,5 promilės girtumas.

Per tris paras policija užregistravo 146 techninius eismo įvykius, 8 eismo įvykius sukėlė neblaivūs vairuotojai, pranešė Lietuvos kelių policijos tarnyba.

Avarijas sukėlė ir kiti neblaivūs eismo dalyviai – penktadienį Vilniuje degant raudonam šviesoforo signalui į kelią įžengęs neblaivus pėsčiasis sukėlė eismo įvykį.  Susidūrė vienas paskui kitą važiavę automobiliai. Avarijoje sužeistas viename iš automobilių važiavęs keleivis.

Šeštadienį Šiauliuose neblaivus pėsčiasis išėjo į kelio važiuojamąją dalį. Jį sužeidė maršrutinis autobusas, pradėjęs važiuoti nuo stotelės.

Vakare Vilniuje, Naujojoje Vilnioje, girtas 30-metis, nesuvaldęs automobilio, atsitrenkė į medį ir bandė pasprukti. Pareigūnai vyrui nustatė sunkų, 2,69 promilės girtumą.

Sekmadienį Vilniuje, Europos Parko gatvėje, neblaivus 35 metų vyras nesuvaldė vairuojamo automobilio, atsitrenkė į stulpą ir nuo kelio nuvažiavo į griovį.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių