Quantcast

Rugsėjo 1-ąją greičio matuokliai užfiksavo 18 tūkst. pažeidėjų

  • Teksto dydis:

Rugsėjo 1-ąją visi šalies keliuose įrengti greičio matuokliai užfiksavo apie 18 tūkst. greičio viršijimo atvejų. Apie 70 proc. užfiksuotų atvejų – nustatyto greičio viršijimas iki dešimties kilometrų per valandą, trečiadienį pranešė Lietuvos kelių policijos tarnyba.

Įstatymas už nustatyto greičio viršijimą iki 10 kilometrų per valandą numato įspėjimą.

Kaip skelbė policija, pirmąją rugsėjo savaitę policijos pareigūnai šalies keliuose vykdys sustiprintą transporto priemonių važiavimo greičio kontrolę ir baus net už menkiausią greičio viršijimą.

Ypatingą dėmesį policija šią savaitę skiria leistino greičio viršijimo atvejams, užfiksuotiems prie ikimokyklinio ugdymo įstaigų, mokyklų, kitų vietų, kur eisme gali dalyvauti nepilnamečiai.

Rugsėjo 1-ąją avarijoje buvo sužalotas vienas nepilnametis. Vilniuje, Žirmūnų gatvėje, 38 moteris, vairuodama automobilį „VW Passat“, ne sankryžoje sukdama į kairę, buvo neatsargi ir nepraleido automobilio „VW Golf“. Susidūrus mašinoms sužeistas „VW Golf“ vairuotojas ir 14-metis keleivis. Vaikas dėl patirtų sužalojimų paguldytas į Vaikų ligoninę Santariškėse.



NAUJAUSI KOMENTARAI

klp

klp portretas
tas ispejimas ne tok ir nekaltas , nes kita karta ka nors pazeidus jau bus antra nuobauda ir neturesi jokiu lengvinanciu aplinkybiu , tokiukaip : minimali ar pusine bauda...

Vytautai

Vytautai portretas
Tai niekas neverčia tavęs važiuot lygiai 50, gali važiuot ir 30. Įsijungi sau 3 pavarą, ir važiuoji, panašiai kaip paskui autobusus Kaune.

Vytautas

Vytautas portretas
Na, važiuoti lygiai 50-ties greičiu- irgi misija neįmanoma.Tiesiog koja pavargs nuo pedalo prilaikymo.Turi būti kažkokia minimali išlyga.Geriau pasirūpintų ,kad pagaliau baigtūsi kamščiai.
VISI KOMENTARAI 3

Galerijos

Daugiau straipsnių