Quantcast

R. Kurlianskis paleistas į laisvę

  • Teksto dydis:

Politikų papirkimu įtariamas koncerno „MG Baltic“ viceprezidentas Raimondas Kurlianskis po 20 dienų trukusio suėmimo antradienio pavakarę paleistas iš Lukiškių tardymo izoliatoriaus-kalėjimo.

R.Kurlianskis laisvę atgavo, teismui atmetus prokurorų prašymą pratęsti jo suėmimo terminą.

Teismas antradienį R.Kurlianskiui skyrė namų areštą dviem mėnesiams ir įpareigojo jį nebendrauti su buvusiu liberalų lyderiu Eligijumi Masiuliu, kuris, kaip įtariama, iš verslininko galėjo paimti kyšį.

R.Kurlianskio išėjimo iš Lukiškių laukė būrys žurnalistų, bet verslininkas neteikė jokių komentarų dėl jam pateiktų įtarimų ir skubiai įsėdo į jo pasiimti atvykusį automobilį. Paklaustas, kaip jo sveikata, R.Kurlianskis teatsakė: „Nieko“.

Įtariamojo suėmimą dviem mėnesiams prašęs pratęsti prokuroras tikino, kad R.Kurlianskis gali slapstytis ir trukdyti procesui, tačiau teismas nurodė, kad tokie motyvai nėra pagrįsti bylos duomenimis.

Gegužės 12 dieną sulaikytas R.Kurlianskis įtariamas papirkimu, prekyba poveikiu ir neteisėtu disponavimu valstybės paslaptimi. Teisėsauga įtaria, kad jis perdavė 106 tūkst. eurų kyšį tuometiniam Liberalų sąjūdžio lyderiui Eligijui Masiuliui ir per Seimo narį „darbietį“ Vytautą Gapšį už kyšius siekė paveikti Darbo partijos narius.

R.Kurlianskis  yra kelias televizijas valdančio „Laisvo ir nepriklausomo kanalo“ grupės valdybos pirmininkas ir naujienų portalą alfa.lt valdančios „Alfa Media“ valdybos pirmininkas.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Kumpis

Kumpis portretas
Ar nors suprantama ten, kad tai gali buti paskutinis lasas nevilties taureje?

nustebes

nustebes portretas
nieko nuostabaus ,vėl tikri žudikai ,prievartautojai ,super kyšininkai vėl išleisti į laisvę ,reiškia visa mšsų valdžia-tiek seimas ,tiek vyriausybė nupirkta ,niekada už nieką nebalsuosiu.šlykščiai parduota Lietuva

NA NA

NA   NA portretas
būtu keista ,jei būtu nepaleistas , nes kyšio ėmėjas ir prievartautojas , Masiulis, vaikščiojo laisvas ir dalino visiems šypsenas ir tapo didvyrių ______tokia jau pas mus Lietuvoje politinė teisėsauga ;kai pradės semti konservų gaują ir sodinti į kalėjimą už Lietuvos bankrotą ,tada bus galima ir teisėsauga pasitikėti ir Lietuvos gal būt visiems bus gera gyventi ,,,,sėkmės demokratijai ateiti į Lietuvą ,,,,
VISI KOMENTARAI 8

Galerijos

Daugiau straipsnių