Quantcast

Vaiką į šulinį įmetusi motina prisipažino norėjusi jį nužudyti

  • Teksto dydis:

Marijampolės rajono apylinkės teismas ketvirtadienį apklausė savo vaiko įmetimu į šulinį įtariamą Šakių rajono gyventoją – ji prisipažino norėjusi kūdikį nužudyti.

„Šiuo metu buvo atlikta įtariamosios apklausa pas ikiteisminio tyrimo teisėją. Aš kreipiausi dėl kardomosios priemonės suėmimo paskyrimo, teisėja pasakė, kad sprendimas bus rytoj“, – žurnalistams po posėdžio ketvirtadienį sakė Kauno apygardos prokuratūros prokuroras Andrius Kiuršinas.

Pasak jo, moteris prisipažino siekusi kūdikį nužudyti, nes nenorėjo jo auginti. Aiškios priežasties ji nenurodė, tačiau, A.Kiuršino teigimu, susidėjo „finansiniai, emociniai ir medicininiai motyvai“.

„Apie būseną negaliu spręsti, aš nesu teismo psichiatras. Ji iš esmės prisipažino padariusi šią nusikalstamą veiką, sako, kad gailisi. Ji teigia, kad ji tą vaiką norėjo nužudyti, nes nenorėjo jo auginti“, – kalbėjo prokuroras.

Mergina nurodė gyvenanti su mama, tačiau tą dieną lankėsi pas tėvą.

Kol kas įtariamajai nepaskirta psichiatrinė ekspertizė, tačiau prokuroras teigia inicijuosiantis teismo psichiatro konsultaciją. Priklausomai nuo jo išvadų, bus sprendžiama dėl stacionarinės arba ambulatorinės ekspertizės.

Prokuroras prašė suimti moterį trims mėnesiams. Teismas sprendimą skelbs penktadienį 10.30 val.

Trečiadienį Šakių rajone į šulinį įmestą septynių mėnesių kūdikį iš vandens ištraukė kaimynas. Vaikas buvo perduotas medikams. Devyniolikmetė vaiko motina buvo sulaikyta. Berniukas gydomas ligoninėje, jo būklė gera.

Portalas kauno.diena.lt rašė, kad vaiko mama policijai buvo žinoma tik dėl Kelių eismo taisyklių pažeidimo prieš kelerius metus.

Praėjusį mėnesį Lietuvą sukrėtė nusikaltimas, kai Kėdainių rajone tėvas įmesdamas į šulinį  nužudė du vaikus.



NAUJAUSI KOMENTARAI

lituve--kartais gedinuosi to fakto

lituve--kartais gedinuosi to fakto portretas
sutinku su Kestu Br. jog skurdas nedatekliai zmones stume I sitokius baisius nusikaltimus.turetu buti daugiau kalbama rasoma jog yra galimybe atiduoti kudiki taciau beabejo kadanors turetu butiigyvendintas vyro davusio gyvybe kaltumas-nes mergina -moteris ne tik moraliai sugniuzdoma jos laukia sunkus kelias isauginti vienisai ta jau nebelaukiama vaisiu.tagedija nors ir ne xv111 o xx1 amzius ...Ir vyrija diktuoja ...buti ar nebuti! moterys negimdykime nes ir gyvenimas yra laikinas trumpas ir sunkus

varna

varna portretas
Pirmiausia, tai kelis žurnaliūgas reikia į šulinius sumesti, kiek dabar ,beskalambindami ta tema, jie gi kaip kokie šakalai, radę ką nors nenormalaus ,tiesiog su veido išraiška mėgaujasi. Ar nors vienas padėjo tiems vargšams? Lietuva gi savižudybėm pirmauja. Vienintėlės Mildažytės nemačiau TV apie tokias temas išraiškingai bepostringaujančios, nes ji kiek gali tiek padeda, o gebelsų ar stalinų palikuonys nustokit rašinėti, jums tik visus išžudyti ir bus tvarka.

SODINTI VAIKO TEVA

SODINTI  VAIKO TEVA portretas
Jas kastruoti.O tiem kuiliamnupjauti.Juk is dangaus nenukrenta tie vaikai.Atsakomybe turi tekti ir yam iskrypeliui.Sodinti ji ,o ne ja.Jis nepasirupino kaip ji gyvens su vaiku.Ar jai viskas gerai.? Manau sveiku protu ji to nedare.Kol atsakomybes nenes tokie kuiliai ,tol sitaip ir bus.Juk jie naudojasi ,,tokiomis,,
VISI KOMENTARAI 20

Galerijos

Daugiau straipsnių