Quantcast

Pradėtas tyrimas dėl galimo mažamečių tvirkinimo Pabradės gimnazijoje

  • Teksto dydis:

Vilniaus apskrities policija pradėjo ikiteisminį tyrimą dėl galimo jaunesnio negu 16 metų asmens tvirkinimo Švenčionių rajone, Pabradės gimnazijoje, pranešė TV3.

Trys gimnazijos penktokės pasiskundė, kad mokyklos koridorius valantis pusamžis vyras jas keistai lietė.

Viena mergaičių papasakojo, kad mokymosi įstaigos darbuotojas kovo 8 dieną po pamokų ją neva pasikvietė į pagalbines patalpas, kur laikomi valymui ir kitiems darbams reikalingi daiktai. Mergaitė skundėsi, kad vyras ją lietė per striukę.

„Prieš savaitę, kovo 13 dieną, į gimnaziją kreipėsi vienos mokinės mama, teigdama, kad galbūt vienas pagalbinis gimnazijos darbuotojas netinkamai elgėsi su mokiniais“, – TV3 sakė gimnazijos direktoriaus pavaduotoja Veslava Verikienė.

Tą pačią dieną į mokyklos direktorę dėl to paties kreipėsi dar dviejų mažamečių tėvai.

Gimnazijos vadovai savo ruožtai apie įvykį pranešė Švenčionių policijai. Pradėtas ikiteisminis tyrimas, įtarimai kol kas niekam nepateikti.

Mokyklos vadovai teigė, kad vyras su mokiniais palaikė neutralius santykius, praktiškai nebendravo ir jokių įtarimų niekada nesukėlė. Šiuo metu jis nušalintas nuo darbo.

Galbūt nukentėjusios mergaitės šiuo metu pamokas lanko, su jomis dirba krizių valdymo komanda, mažametėms ir jų šeimų nariams teikiama psichologinė pagalba.



NAUJAUSI KOMENTARAI

...

... portretas
Ech: "Trys gimnazijos penktokės pasiskundė, kad mokyklos koridorius valantis pusamžis vyras jas keistai lietė" - juk dabar MADINGA savo vertę kelt vyrus apkaltinant: IR spauda, žurnaliūgos, o ir visokie psich**, visokios jų komandos, mechanizmas sukasi, VISI patenkinti (išskyrus pasirinktą auką). Bet ir tą auką reikia išmaniau pasirinkt: apkaltinus direktorių efektas didesnis, BET - tas juk ne pirštu darytas, tas juk su advokatų pagalba pats gali tuos 'gudručius' į teismą už šmeižtą paduot. O juk eilinis bėdžius nei tai sugeba, nei tam pinigų turi.
VISI KOMENTARAI 1

Galerijos

Daugiau straipsnių