Quantcast

Policija sulaikė sugyventinę skriaudusį jonaviškį

  • Teksto dydis:

Jonavos policijos komisariato pareigūnai sulaikė ir į areštinę uždarė neblaivų 28 metų Jonavos gyventoją, kuris įtariamas sunkiu sveikatos sutrikdymu.

Trečiadienio vakarą apie 21 val. gautas pranešimas, kad degalinėje Ručiūnų kaime rasta sumušta 36 metų moteris, kuri dėl sumušimų pristatyta į gydymo įstaigą.

Pirminiais duomenimis, prieš moterį smurtavo buvęs sugyventinis, kuris antradienio vakarą apie 20 val. 40 min Jonavoje, Žemaitės gatvėje, į automobilį „Renault Espace“ įsisodino buvusią sugyventinę ir išsivežė nežinoma kryptimi.

Pasak policijos pranešimo, tyrimo metu nustatyta, kad šie įvykiai yra susiję. Jonavos rajono policijos komisariatas atlieka ikiteisminį tyrimą dėl fizinio skausmo sukėlimas ar nežymus sveikatos sutrikdymo ir sunkaus sveikatos sutrikdymo. Sprendžiamas klausimas dėl kardomosios priemonės skyrimo įtariamajam.

Už fizinio skausmo sukėlimą ar nežymų sveikatos sutrikdymą baudžiama viešaisiais darbais arba laisvės apribojimu, arba areštu, arba laisvės atėmimu iki vienerių metų. Už sunkų sveikatos sutrikdymą, baudžiama laisvės atėmimu iki dešimties metų.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių