Quantcast

Siaubo naktis: plėšikai surišo namo šeimininkus ir reikalavo pinigų

  • Teksto dydis:

Antradienio naktį Alytaus rajone esančiuose Miklusėnuose į namus įsibrovę plėšikai surišo namo šeimininkus ir reikalavo pinigų, pranešė Alytaus apskrities vyriausiasis policijos komisariatas.

Į 63 metų vyro namą du užpuolikai pateko išdaužę lango stiklą. Sumušę vyrą, jie surišo jam rankas ir reikalavo pinigų. Jie taip pat surišo jo 32 metų dukterį.

Kol jauna moteris palikta pirmame aukšte bandė išsilaisvinti, jos tėvą užpuolikai nusivedė į antrą aukštą, kad šis jiems parodytų kur padėti pinigai. Vyrams būnant antrame aukšte ji išsilaisvino ir paskambino bendruoju pagalbos telefonu 112, prašydama pagalbos. Namo šeimininkas išsilaisvino ir, iššokęs iš antro aukšto pro langą, pabėgo.

Pagrobę 500 Didžiosios Britanijos svarų sterlingų, 110 eurų ir mobiliojo ryšio telefoną, užpuolikai pasišalino. Materialinis nuostolis nustatinėjamas.

Namo šeimininkas dėl galvos sumušimo ir stuburo slankstelio lūžio paguldytas į ligoninę.

Gavus pranešimą, į įvykio vietą išskubėjo gausios Alytaus policijos pajėgos, tačiau įsibrovėlių sulaikyti nepavyko. Alytaus policijoje pradėtas ikiteisminis tyrimas dėl plėšimo.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių