Quantcast

Pasipiktino: saugos tarnybos darbuotojų elgesys – virš įžūlumo ribų

  • Teksto dydis:

Nenuostabu, kad į deklaruojančius, jog dirba gyventojų ir verslo naudai, bendrovių darbuotojus ir jų vairuojamus tarnybinius automobilius žvelgiama tarsi pro padidinamąjį stiklą. 

Penktadienio rytą nelabai malonių komentarų sulaukė vienos saugos tarnybos automobilis, tiksliau – jo vairuotojas, kai buvo paviešinta situacija Birštone.

Nuotraukose matyti, kad tarnybos „G4S“ užrašais paženklintas automobilis užstatęs kitas transporto priemones.

Tai įamžinęs vyras portalui kauno.diena.lt teigė, jog ši situacija fiksuota prie „Šiaulių“ banko.

„Jų elgesys peržengia visas įžūlumo ribas. Kaip žmonėms išvažiuoti, kai jie savo automobilį taip pastato?“, – piktinosi jis.

Stebina, kad nuotraukoje matomas automobilis pastatytas būtent užstatant kitas transporto priemones, o ne už poros metrų prie kelkraščio, kur, kaip matyti nuotraukoje, buvo apstu vietos.

„Atsiprašome dėl šio atvejo ir informuojame, kad mes netoleruojame Kelių eismo taisyklių (KET) ir kitų teisės aktų pažeidimų. Tikime, kad tai nėra dažna praktika, kadangi nesame gavę daugiau jokios panašios informacijos. Prienų skyriaus darbuotojus griežtai perspėjome, kad ateityje panašūs atvejai nesikartotų“, – situaciją komentavo „G4S“ regiono vadovas Robertas Dulskas.

KET nurodoma, kad transporto priemonių oranžinis švyturėlis nesuteikia pirmenybės ar kitų privilegijų, tik atkreipia dėmesį ir įspėja kitus eismo dalyvius apie galimą pavojų. 

Transporto priemonių su įjungtais oranžiniais švyturėliais vairuotojai, važiuodami keliu, stovėdami ir (ar) atlikdami darbus, užtikrina, kad tai netrukdo eismo saugumui.

Transporto priemonės oranžinį švyturėlį būtina įjungti tada, kai trukdoma eismui (dėl transporto priemonės didesnių, negu leidžiama, matmenų su kroviniu ar be jo, dirbant kelyje, sustojus ir stovint, važiuojant lėtai, lydint organizuotą dviratininkų grupę, vežant pavojinguosius krovinius). 



NAUJAUSI KOMENTARAI

Kauniškis

Kauniškis portretas
Tie visi snargliai kurie vartoja žodį karoče net nežino ką jis reiškia ir gal net kokiai kalbai priklauso.Jiems gal asocijuojasi su žodžiu karate.Apgailetini kalbos šiukšlintojai-mulkiai.Dar neretas naudoja savo taip vadinamoje kalboje ( debilo veblenime) kaip vos ne kas antrą žodį.Ligoniai!!!

Kesa

Kesa portretas
Apsauginiai myletis nori turbut...

Orka

Orka  portretas
Karoče, atvarė bachūrai, pagaidino lopus su jų lupenom. Bachūrų verchas tipo atsiprašė, karoče, laukit tęsinio...
VISI KOMENTARAI 4

Galerijos

Daugiau straipsnių