Quantcast

Panevėžyje per girto vairuotojo sukeltą avariją sužaloti 5 žmonės

  • Teksto dydis:

Panevėžio rajone automobilį vairavęs neblaivus vyras sukėlė avariją, per ją susižalojo kartu su juo važiavę taip pat neblaivūs du keleiviai. Nesunkiai nukentėjo ir kitu automobiliu važiavusios dvi moterys.

Penktadienį, apie 20 val., kelio Panevėžys–Šiauliai 7 kilometre, 21 metų panevėžietis, neblaivus (1,95 prom. girtumas) vairavo automobilį „Peugeot 406“.

Jaunuolis nepasirinko saugaus greičio. Lenkdamas ta pačia kryptimi važiavusius automobilius, jis išvažiavo į priešpriešinę eismo juostą bei susidūrė su 36 metų moters vairuojamu automobiliu „Ford Focus“.

Įvykio metu apgadinti abu automobiliai, o visi automobiliais važiavę asmenys pristatyti į Respublikinę Panevėžio ligoninę, pranešė policija.

Ligoninėje apžiūros metu automobilį „Peugeot“ vairavusiam vyrui nustatytas 1,95 promilės girtumas, kairio šlaunikaulio skeveldrinis lūžimas, kairio medialinio maledo distalinio galo avulsinis lūžis. Nukentėjusysis gydomas Intensyviosios terapijos skyriuje.

Policija skelbia, kad avarijos kaltininkas neturi teisės vairuoti, o jo vairuotas automobilis nebuvo draustas įstatymų nustatyta tvarka.

Kartu važiavusiam 19-mečiui nustatytas 2,03 promilės girtumas, pilvo trauma, kepenų kontūziniai židiniai. Nukentėjusysis gydomas Intensyviosios terapijos skyriuje.

Kitam 21 metų nukentėjusiajam nustatytas 1,29 promilės girtumas, pilvo trauma, be to, operacijos metu nustatytas blužnies plyšimas. Jis taip pat gydomas Intensyviosios terapijos skyriuje.

Automobilį „Ford Focus“ vairavusiai panevėžietei nustatytas galvos ir dešinės šlaunies sumušimas. Ji vairavo blaivi.

Kartu su ja važiavusiai 70-metei moteriai nustatytas krūtinės sumušimas,

Abi gydomos ambulatoriškai.

Kitas automobilis kliudė vaiką

Panevėžyje iš prekybos centro važiavęs automobilis kliudė ir nesunkiai sužalojo berniuką.

Avarija įvyko penktadienį, 15.39 val., J. Basanavičiaus gatvėje, pranešė policija.

46 metų panevėžietis vairavo automobilį „Opel Meriva“. Išvažiuodamas iš prekybos centro Ukmergės gatvėje, į J. Basanavičiaus gatvę, suko į dešinę pusę link Smėlynės gatvės.

Vairuotojas nepastebėjęs šaligatviu ėjusio 12-mečio pėsčiojo ir jį kliudė.

Respublikinėje Panevėžio ligoninėje pėsčiajam nustatytas nugaros sumušimas, dešinio klubo sumušimas. Po apžiūros jis išleistas į namus.


Šiame straipsnyje: girtas vairuotojasavarija

NAUJAUSI KOMENTARAI

Sūduvis

Sūduvis portretas
Girtą ir avariją padariusį kelių padugnę, tik nevadinkim jų nekaltų paukštelių gaidžių ar erelių vardu, BŪTINA pakarti viešai miesto aikštėje nes jau kitokios auklėjimo priemonės NEVEIKIA. Tokio net gydyti nereikia o numesti palei ligoninės duris kaip pasiutusį šunį.
VISI KOMENTARAI 1

Galerijos

Daugiau straipsnių