Quantcast

Panevėžio policija kiša pagalius į ratus multimedijų vagims

  • Teksto dydis:

Panevėžio policija balandį ir gegužę sulaikė įtariamuosius multimedijos ir kitos įrangos vagystėmis.

Panevėžio apskrities vyriausiojo policijos komisariato kriminalinės policijos Nusikaltimų nuosavybei tyrimo valdybos pareigūnai balandžio 13 dieną sulaikė 18-metį panevėžietį. Jam pareikšti įtarimai dėl septynių vagysčių iš automobilių, kai buvo pavogtos multimedijos ar žibintai. Vaikinas policijai žinomas.

Taip pat pareigūnai sulaikė dar du asmenis, įtariamus vagyste iš automobilio Panevėžyje, pranešė policija.

Sulaikyti panevėžiečiai, septyniolikmetis ir aštuoniolikmetis, policijai žinomi.

Gegužės 17 dieną apie 3 val. nakties jie kėsinosi Panevėžyje, Statybininkų gatvėje, iš automobilio „VW Passat“ pavogti multimediją. Jaunuoliai bėgo iš įvykio vietos, tačiau pasprukti nepavyko, operatyviai veikę pareigūnai juos sulaikė iškart po įsilaužimo į automobilį, Panevėžyje, Tulpių gatvėje. Pareigūnai dalį vogtų multimedijų ir automobilių vairų konfiskavo apieškoję 18-mečio automobilį.

Asmenims pareikšti įtarimai ir paskirtos maksimalios kardomosios priemonės – suėmimai 3 mėnesiams. Jiems už svetimo turto pagrobimą gresia bauda arba areštas, arba laisvės apribojimas, arba laisvės atėmimas iki šešerių metų.



NAUJAUSI KOMENTARAI

klp

klp portretas
va cia demokratijos pasekmes, o paimtu kaip viduramziais - centrineje aiksteje nukirstu ranka visiems matant, tai gal kitam i galva nesautu svetimo neimti
VISI KOMENTARAI 1

Galerijos

Daugiau straipsnių