Quantcast

Narkotikus nuteistiesiems bandyta perduoti šaltkrepšiuose

  • Teksto dydis:

Trečiadienio naktį į Marijampolės pataisos namus bandyta permesti šaltkrepšiuose paslėptus narkotikus.

Pasak Kalėjimų departamento pranešimo, apie 1.45 val. Marijampolės pataisos namų apsaugos poste budėjęs pareigūnas informavo, kad nuo renovuojamo gyvenamojo pastato, esančio Sporto gatvėje 5, stogo į šalia esančią įstaigos teritoriją buvo įmesti du paketai. Gavę pranešimą, tarnybą vykdantys prižiūrėtojai skubiai nubėgo į įvykio vietą.

Nepaisant to, kad nuteistieji sudarė kliūtis, užrėmę įėjimo duris, ir patys nedelsdami bandė lipti ant pastato stogo paimti permestus daiktus,prižiūrėtojai pirmieji paėmė permestus paketus, įdėtus į du šaltkrepšius. Šaltkrepšius permetusio asmens (asmenų) sulaikyti nepavyko. Rasti šaltkrepšiai buvo pateikti Marijampolės pataisos namų Kriminalinės žvalgybos skyriui.

Apžiūrint paketus, įtarimai, kad tai gali būti nuteistiesiems draudžiami turėti daiktai, pasitvirtino - juose buvęs daiktų kiekis nustebino pareigūnus.

Šaltkrepšių viduje rasti įpakavimai su galimai narkotinėmis medžiagomis: apie 1050 gramų svorio paketas, kurio viduje buvo matyti neaiškios kilmės milteliai, apie 20 gramų svorio plastikinis maišelis su neaiškios kilmės milteliais ir apie 8 gramų svorio paketėlis su augalinės kilmės medžiaga.

Be to, šaltkrepšių viduje rasti 35 mobilaus ryšio telefonai, 31 SIM kortelė, 18 telefonų akumuliatorių, 15 telefonų įkroviklių, 6 telefonų ausinės, 2 bevielio ryšio modemai.

Atlikus būtinus veiksmus, rasti daiktai perduoti Marijampolės apskrities vyriausiojo policijos komisariatui, kuriame pradėtas šio įvykio ikiteisminis tyrimas.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių