Quantcast

Naminė degtinė buvo gaminama pusrūsyje

  • Teksto dydis:

Kalvarijos savivaldybėje policija rado pusrūsyje įrengtą naminės degtinės fabrikėlį.

Sangrūdos kaimo gyventojo sodyboje slaptavietėje įrengtą fabrikėlį Kalvarijos policijos komisariato pareigūnai aptiko penktadienį.

Pareigūnai rado aparatą naminei degtinei gaminti bei neteisėtai gaminamą naminę degtinę – metalinėje bei plastikinėje talpose buvo 1200 litrų, kaip įtariama, raugo bei apie 13 litrų skaidraus skysčio, turinčio specifinį naminės degtinės kvapą.

Raugas sunaikintas vietoje, o naminės degtinės kvapą turintį skystį tirs ekspertai. Su šia veikla galbūt susijęs asmuo apklaustas. Anksčiau jis nebuvo baustas už tokią veiklą, pranešė Marijampolės apskrities policija.

Baudžiamojo kodekso 201 straipsnis už neteisėtą naminių stiprių alkoholinių gėrimų, nedenatūruoto ar denatūruoto etilo alkoholio, jų skiedinių (mišinių) ir aparatų jiems gaminti gaminimą, laikymą, gabenimą ar realizavimą numato laisvės atėmimą iki 2 metų.


Šiame straipsnyje: naminė degtinė

NAUJAUSI KOMENTARAI

Sausio13 tos dalyvis

Sausio13 tos dalyvis portretas
Reikia gaminti,Karbauskis durniuoja, kodēl turime palikti pelną kaimyninēse valstybėse, geriau telieka gamintojų naudai ,Karbauskis Lietuvos juokdarys, cirkus taiso, reikia atimti jam įgaliojimus.

Vokas

Vokas portretas
Karbauskis nesąmones daro, tai ką varkšui daryti, aš dėl savęs taipat darau, buožės ant pinigų guli , kainas sukėlė algų nemoką, tai ką daryti.
VISI KOMENTARAI 2

Galerijos

Daugiau straipsnių