Quantcast

Naktinis pasivažinėjimas baigėsi areštinėje – įkliuvo su narkotikais

  • Teksto dydis:

Prasidėjus savaitgaliui Telšių policijos pareigūnai kartu su kinologu ir tarnybiniu šunimi atliko aktyvią gyventojų ir eismo dalyvių kontrolę Telšių rajone. Jos metu pareigūnams įkliuvo narkotikų turėjęs vairuotojas.

Vasario 24-25 d. Telšių pareigūnai kartu su kinologu ir tarnybiniu šunimi atliko aktyvią gyventojų ir eismo dalyvių kontrolę. „Tarnybinis šuo gelbsti sulaikant asmenis, padeda identifikuoti net gerai užmaskuotas narkotines medžiagas. Tad toks patruliavimas visada pasiteisina“, – tarnybinio šuns pagalbos privalumus įvardijo pareigūnai.

Vasario 25 d. apie 1.00 val. Telšių r., Užgirių k., buvo pastebėtas įtarimą sukėlęs automobilis „Rover 75“, kurio viduje aptiktas 23-ejų metų vairuotojas ir 22-ejų metų keleivis. Automobilio salone, prie bėgių perjungimo svirties, rastas plastikinis maišelį, kurio viduje, cigarečių pakelyje rastos į foliją suvyniotos augalinės kilmės, galimai, narkotinės medžiagos – kanapės ir jų dalys. Dėl įvykio pradėtas ikiteisminis tyrimas, asmenys sulaikyti.

Viešosios tvarkos užtikrinimas ir eismo kontrolė – vienos iš pagrindinių užduočių, kurias nuolat vykdo policijos pareigūnai. Labai svarbi ir prevencinė veikla, kurios metu išryškėja pagrindinės problemos bei atsiranda galimybė užkirsti kelią nusikalstamoms veikoms. Tokio pobūdžio gyventojų kontrolė ypatingai svarbi savaitgaliais, kai stebimas padidėjęs alkoholio vartojimas, kurio pasekme neretai tampa įvairios nusikalstamos veikos.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių