Quantcast

Ekspertai: Masčio ežere rastas kūdikis gimė negyvas (ieškoma motina)

  • Teksto dydis:

Savaitgalį Telšiuose, Masčio ežere, rastas miręs kūdikis gimė negyvas ir neišnešiotas, nustatė ekspertai.

Kaip pranešė Telšių apskrities policija, medicinos tarnybos ekspertai patvirtino preliminarų spėjimą, kad 34-ąją nėštumo savaitę gimęs kūdikis jau buvo negyvas, smurto žymių ant jo kūno nerasta. Policija taip pat nurodo, kad naujagimis buvo moteriškos lyties.

Pasak pranešimo, kūdikėlis rastas vandenyje praėjus vienai-dviem savaitėms po gimimo, moteriškos lyties kūdikio kūnelis surastas suvyniotas į audeklus ir įdėtas į polietileno maišelį. Pirminiais duomenimis, nesant komplikacijų vaikelis turėjo gimti rugpjūčio 19-20 dienomis.

Kadangi nustatyta, jog kūdikis jau mirė negyvas, policija prašo atsiliepti mirusio kūdikio mamą. Taip pat prašoma atsiliepti asmenis, kurie gali turėti informacijos apie įvykį ir jo aplinkybes, taip pat turinčius duomenų apie moteris, turėjusias gimdyti rugpjūčio pabaigoje ir netekusias vaisiaus, galinčius atpažinti užkloto savininkus.

Nustačius, kad vaikelis gimė jau negyvas, prašoma atsiliepti ir pačią vaikelio mamą, kuri tiksliau galėtų paaiškinti įvykio aplinkybes.

„Informacija yra labai svarbi ir reikalinga teisingam procesiniam sprendimui ikiteisminiame tyrime priimti“, – teigia policija.

Turint bet kokios informacijos, susijusios su šiuo ikiteisminiu tyrimu, kreiptis į Telšių apskrities vyriausiojo policijos komisariato vyresniąją tyrėją Jurgitą Kekienę, tel. 8 600 69266, Operatyvaus valdymo skyrių, tel. Nr. 8 444 60343, Bendruoju pagalbos centro Nr. 112 arba Telšių apskrities vyriausiojo policijos komisariato pasitikėjimo telefonu 8 444 60345.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių