Quantcast

Marijampolėje sulaikytas narkotikus gabenęs vyras

  • Teksto dydis:

Marijampolėje sulaikytas neblaivus vairuotojas pasirodė esąs narkotikus gabenęs kurjeris.

Kaip trečiadienį pranešė Marijampolės apskrities policija, vyras sulaikytas prieš mėnesį – tuomet pareigūnų dėmesį patraukė į kelio juostas nepataikantis automobilis. Sustabdžius paaiškėjo, kad vairuotojas yra neblaivus – jam nustatytas daugiau kaip dviejų promilių girtumas.

1960 metais gimęs romų tautybės pilietis aršiai priešinosi, bet buvo sulaikytas ir uždarytas į areštinę, jo automobilis taip pat buvo sulaikytas.

Išsiblaivęs vyras jau buvo laisvėje, kai policijos pareigūnai gavo informacijos, jog minėtas vyras galėjo gabenti narkotinių medžiagų. Detaliai apžiūrėję sulaikytojo automobilį „Audi“, slaptavietėje pareigūnai aptiko polietileno maišelį su 500 gramų birios medžiagos, kaip manoma, narkotikų.

Policija pradėjo šio asmens paiešką. Rugpjūčio 16-osios vakare, po tarnybos eidami namo, neuniformuoti du Reagavimo skyriaus pareigūnai Kęstučio gatvėje pastebėjo automobilį, iš kurio išlipo trys vyrai. Pareigūnams vienas jų pasirodė labai panašus į ieškomą asmenį, kurio nuotrauka buvo išplatinta darbuotojams.

Atidžiau apžiūrėjus asmenį, kuris buvo užsidėjęs didelius akinius nuo saulės, pareigūnai nusprendė, jog tai gali būti ieškomas asmuo. Įtarimus sustiprino iš po marškinėlių matomas tatuiruotės fragmentas.

Pareigūnai skubiai informavo kolegas apie pastebėtą asmenį ir paprašė pastiprinimo. Vienas pareigūnų tęsė stebėjimą, siekdamas neatkreipti į save dėmesio, o kitas sėdo į kolegos automobilį ir skubiai apvažiavo iš kitos viešbutyje įsikūrusios kavinės pusės, taip tikėdamasis užkirsti kelią įtariamajam, jei šis ketintų pasišalinti. Skubiai į pagalbą atvykę policijos pareigūnai sulaikė asmenį. Įtarimai pasitvirtino – tai buvo ieškomas asmuo.

Įtariamasis V.A. suimtas dviem mėnesiams. Jam dėl neteisėto disponavimo labai dideliu narkotinių ar psichotropinių medžiagų kiekiu gresia laisvės atėmimas iki 15 metų.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių