Quantcast

Kruvinos išgertuvės: neblaivūs asmenys peiliais žalojo žmones

  • Teksto dydis:

Išgertuvių metu Vilniaus ir Šakių rajonuose peiliais sužalota moteris ir vyras, Rokiškio rajone neblaivus senolis grasino nušauti sutuoktinę.

Policijos departamento duomenimis, antradienį, apie 18 val. Vilniaus rajone, namuose Rudaminos kaime  išgertuvių metu vyriškis sumušė ir peiliu sužalojo moterį, gimusią 1974 metais. Moteris dėl durtinės žaizdos kairėje kojoje ir dešinės kojos kaulo lūžio paguldyta į ligoninę.

1979 metais gimęs neblaivus (2.04 prom.) įtariamasis uždarytas į areštinę.

Trečiadienį, apie 19 val. Šakių rajono Baltrušių kaime esančiuose namuose neblaivi (2,68 prom.) moteris, gimusi 1973 metais, peiliu sužalojo neblaivų (2,80 prom.) metais jaunesnį sugyventinį. Vyras dėl durtinės žaizdos rankoje, suteikus medicininę pagalbą, gydomas ambulatoriškai. Įtariamoji uždaryta į areštinę.

Taip pat trečiadienį, apie 16 val. policija gavo moters, gimusios 1938 metais, pareiškimą, kad Rokiškio r., Vaineikių k., namuose, 1931-aisiais gimęs neblaivus vyras grasino ją nušauti. Įtariamajam nustatytas 0,41 promilės girtumas, jis uždarytas į areštinę.

Name rastas ir paimtas teisėtai laikomas dujinis pistoletas, o ūkiniame pastate rastas ir paimtas neteisėtai laikomas medžioklinis nupjautavamzdis šautuvas.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių