Quantcast

Kraupi žmogžudystė Marijampolėje: sugėrovai aukos kūną supjaustė ir išslapstė dalimis

  • Teksto dydis:

Naktį iš penktadienio į šeštadienį Liudinavoje vykusios trijų vyrų išgertuvės baigėsi vieno iš jų nužudymu, o aukos kūną įtariamieji išslapstė supjaustę dalimis.

Policijos departamentas pranešė, kad šeštadienį iškart po vidurnakčio į Marijampolės policiją kreipėsi vyriškis, kuris pranešė, kad dingo jo 48-erių metų brolis. Artimieji susižinojo, su kuo vyras bendravo tą vakarą, ir perdavė šią informaciją pareigūnams. Atvykę nurodytu adresu policijos patruliai pastebėjo nusikaltimo pėdsakus.

Generalinės prokuratūros pateikiamais duomenimis, vyras buvo nužudytas konflikto metu. Įtariamieji – miestelio gyventojai 24 metų A.I. ir 48 metų P.G. Vienas įtariamasis nurodė, kad ieškomą asmenį nužudė, supjaustė dalimis bei jo kūno dalis paslėpė įvairiose vietose.

Šeštadienį po vidurdienio Marijampolės savivaldybėje Vidgirių kaime šulinyje rasta nužudyto asmens kūno dalių. Pasak prokuratūros pranešimo, aukos kūnas buvo automobiliu išvežtas iš nusikaltimo vietos ir išslapstytas dalimis skirtingose vietose.

Šiuo metu įvykio vietoje dirba tyrėjai ir ekspertai, įtariamieji sulaikyti, atliekami visi kiti būtini ikiteisminio tyrimo veiksmai.

Generalinės prokuratūros teigimu, įtariamasis A.I. buvo žinomas teisėsaugai, anksčiau teistas už vagystes. Paskutinė baudžiamoji byla, kurioje A.I. yra pareikšti kaltinimai pasikėsinimu nužudyti iš chuliganiškų paskatų, Kauno apygardos teismui perduota prieš pusmetį.

Tyrimas buvo pradėtas dėl 2015 metų gruodžio viduryje viešoje vietoje įvykusio kelių apgirtusių asmenų konflikto, kurio metu nukentėjusiajam kirviu buvo padaryta kirstinė žaizda kaklo srityje. Iš pradžių įtarimai A.I. buvo pareikšti dėl apysunkio nusikaltimo (nesunkaus sveikatos sutrikdymo), tačiau vėliau, įvertinus visas padaryto sužalojimo aplinkybes, tyrimas ir kaltinimai buvo perkvalifikuoti į pasikėsinimą nužudyti iš chuliganiškų paskatų. 

​Įtariamasis P.G. anksčiau teistas nebuvo.



NAUJAUSI KOMENTARAI

antanas

antanas portretas
musu isgamos juokiasi is siaures korejos kur tokiu dalyku ne sapne neregejo

...

... portretas
Tai dabar Marijampolėj geriau kebabų nevalgyt?

Lietuvaiti

Lietuvaiti portretas
Nelygink niekuo dėtų žvėrių su iškrypusiais žmonėmis! Žvėrys taip šlykščiai nesielgia. O dėl mirties bausmės tai pritariu.
VISI KOMENTARAI 8

Galerijos

Daugiau straipsnių