Quantcast

Per kratas Pravieniškėse vėl rasta telefonų, narkotikų, alkoholio

  • Teksto dydis:

Savaitgalį Pravieniškių pataisos namuose vykusių kratų metu pareigūnai rado narkotikų, 7 mobiliojo ryšio telefonus, 15 SIM kortelių, 10 litrų raugo bei išmanųjį laikrodį.

Šeštadienį skirtingu laiku, skirtingose patalpose pareigūnai rado įrengtas slėptuves, jose buvo apie 100 paketėlių su įvairių spalvų milteliais, galimai narkotinėmis ar psichotropinėmis medžiagomis, pranešė Kalėjimų departamentas.

Pradėti du ikiteisminiai tyrimai dėl neteisėtas disponavimas narkotinėmis ar psichotropinėmis medžiagomis be tikslo jas platinti. Ikiteisminius tyrimus organizuoja ir kontroliuoja Kauno apygardos prokuratūra.

Sekmadienio rytą pataisos namų antrame sektoriuje bausmę atliekantis nuteistasis necenzūriniais žodžiais išreiškė nepasitenkinimą administracijos veiksmais dėl atliekamų kratų, nevykdė teisėtų pareigūnų nurodymų laikytis teisės aktais nustatytos tvarkos, bandydamas

paveikti kitus nuteistuosius taip pat aktyviai reikšti nepasitenkinimą.

Apie 11 val. jis nuėjo į savo gyvenamąją patalpą ir netrukus išėjo susižalojęs ranką.

Kol medikai ją tvarstė, nuteistasis šaukė, kad ir toliau žalosis bei „suks judesį“ taip, kad pareigūnai nespės lakstyti.

Kalėjimų departamentas skelbia, kad prevencinės priemonės tęsiamos toliau. Pataisos namuose sustiprintą išorės ir vidaus apsaugą pareigūnams padeda vykdyti Viešojo saugumo tarnyba.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Vika

Vika portretas
Kada baigsis tas bardakas ikalinimo istaigose? Esu isitikinusi, kad sitie dalykai i kalejima tikrai nepatektu be priziuretoju pagalbos. Manau turi buti tikrinami priziuretojai, nes cia jau nejuokinga,kad uzdaroje istaigoje tarpsta narkotiku prieinamumas ir kt.dalykai. Valdzia zino, o nieko nedaro (matome po visu patikrinimu, kai neveikia kameros ir pan.). Gal Seimas viena karta uzsiims rimtais dalykais, ne vien valgyti vaikams margarina ar sviesta.

AS manau

AS manau portretas
Tuos aptarnaujancius sodinti. O manau tie sedintis jauciasi kaip sanatorijoj ir dar geriau.Manau ikalinimovietose turetu buti virtuves ir kaliniai patys sau ruosti maista.Kodel turime moketi firmom uz darba ,o sie is neturejimo ka veikti dfar labiau klimsta i nusikaltimus.Visus ten darbus turi atlikti patys ikalintieji.

hara

hara portretas
"Rimtas" aptarnaujantis kontingentas.
VISI KOMENTARAI 3

Galerijos

Daugiau straipsnių