Quantcast

Kontrabandos gabenimo imasi ne tik vyrai – įkliuvo Šalčininkų rajono gyventoja

  • Teksto dydis:

Eišiškių punkte pasieniečiai sulaikė Šalčininkų rajono gyventoją, kuri automobiliu „Volvo V70“ grįždama iš Baltarusijos jo slėptuvėse gabeno beveik tūkstantį pakelių nelegalių rūkalų.

Antradienį Valstybės sienos apsaugos tarnybos (VSAT) Varėnos pasienio rinktinės Purvėnų pasienio užkardos pareigūnai Eišiškių kontrolės punkte tikrino iš Baltarusijos grįžtančios 23-ejų Šalčininkų rajono gyventojos ir jos vairuoto automobilio „Volvo V70“ dokumentus. Jie buvo tvarkingi.

Mašina pasieniečiams pasirodė įtartina, todėl buvo atliktas jos detalus patikrinimas. Paaiškėjo, kad priekiniuose ir galiniuose bamperiuose bei tarp variklio ir salono pertvaros įrengtose slėptuvėse vairuotoja bandė į Lietuvą įvežti kontrabandos. Ji iš viso gabeno 983 pakelius cigarečių „Minsk Capital“ su Baltarusijos akcizo ženklais.

Dėl kontrabandos VSAT pareigūnai pradėjo administracinę teiseną. Šalčininkų rajono gyventojai gresia bauda nuo 2 tūkst. 700 iki 6 tūkst. eurų. Taip pat teismas, kuris nagrinės šią bylą, gali konfiskuoti 2002 m. laidos „Volvo V70“.

Po apklausos vairuotoja paleista.  Automobilis ir kontrabandiniai rūkalai saugomi Purvėnų užkardoje.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Www

Www portretas
Kam tas zodis "gali" konfiskuoti automobili,konfiskuos bejokiu zodziu
VISI KOMENTARAI 1

Galerijos

Daugiau straipsnių