Quantcast

Kėdainiuose du šunys mirtinai sužalojo moterį

Ketvirtadienį Kėdainių rajone esančiame Vikaičių kaime du šunys mirtinai sužalojo moterį.

Kaip pranešė Policijos departamentas, nelaimė apie 16.40 val. įvyko namo kieme.

87 metų moterį užpuolė du belgų ir vokiečių aviganių mišrūnai. Atvykę medikai dar bandė padėti sužalotai moteriai, tačiau konstatavo jos mirtį.

Kaip BNS sakė Kauno apskrities policijos atstovė Justina Kazragytė, šunis augino žuvusios moters šeima.

Pradėtas ikiteisminis tyrimas dėl neatsargaus gyvybės atėmimo. Įtarimai kol kas niekam nėra pareikšti.



NAUJAUSI KOMENTARAI

cha

cha portretas
Tam BF. Štai per tokius mokytus ligonius, kaip tamsta, ir nekviečiau policijos, nušovęs tą šunį. Nes gal kokiems puspročiams su Riomerio diplomu būtų reikėję su liudininkais ilgai įrodinėti, kad tai šuo mane užpuolė, o ne aš jį, kad tai šuo norėjo man įkąsti, o ne aš jam įkandau , kad jį reikėjo pirma įspėti žodžiu ( bent tris kartus), kad aš ginkluotas, o nepaklausius vis tiek leisti jam pirma mane sukandžioti, ir tik tada panaudoti ginklą ir t.t. Kad mano liudininkai nenupirkti, o pats aš ne rusų agentas ir t.t. ir panašiai... O dabar viskas išspręsta greitai ir gerai - ir aš likau sveikas , ir ta užpulta moteriškė sveika ir ( didžiam šunmylių pasipiktinimui) tas šuva nebegyvas ,ir laikraščiai neaprašė pirmuose puslapiuose . Tik va vargšams policininkams teko kažkur tą dvėseną išvežti ir užkasti. Ir mano pagarba jiems, kad nepuolė viso miesto pajėgomis ieškoti, kas padarė šį baisų nusikaltimą prieš vargšą gyvūnėlį , o ramiai sau susitvarkė ir tiek .

tikriausiai

tikriausiai portretas
perdaug valerijonu lasu buvo prigerus

plačiau

plačiau portretas
Per žinias rodė šį įvykį. Visiškai nesuprantama, dėl ko įvyko tokia nelaimė. Šunų šeimininkai tvarkingi ir atsakingi-šeimininkas veterinaras, su šunimis buvo nuolat užsiimama, jie buvo puikiai dresiruoti, paklusnūs, neagresyvūs ir meilūs. Jais buvo puikiai rūpinamasi, gyvūnai buvo mylimi, gyveno ten nuo mažų dienų. Močiutė juos dažnai ir pašerdavo. Vienu žodžiu-nėra visiškai nieko, dėl ko galėjo įvykti toks įvykis. Tiesiog nesuvokiama kaip čia taip.
VISI KOMENTARAI 34

Galerijos

Daugiau straipsnių