Quantcast

Kazachai dešimtis tūkstančių dolerių gabeno pagalvėje

  • Teksto dydis:

Medininkų kelio posto muitinės pareigūnai antradienio pavakarę Kazachstano piliečiui sutrukdė į Lietuvą nelegaliai įvežti dešimtis tūkstančių dolerių.

Antradienį iš Baltarusijos į postą pilietis S.D. įvažiavo tuščiu krovininiu „Volvo“ automobiliu. Muitinis patikrinimas prasidėjo įprastai – vairuotojas pateikė tvarkingus transporto priemonės dokumentus bei užpildytą keleivio deklaraciją, pagal kurią esą gabenamas tik leidžiamas dyzelinio kuro kiekis.

Tačiau muitininkai, atlikdami fizinį patikrinimą, automobilio kabinoje pačiupinėjo ant miegamojo gulto gulėjusią pagalvę – joje užčiuoptas paslėptas paketas. Vairuotojas ėmė tikinti, kad tai esą dokumentai, kuriuos jis turi nuvežti į Lenkiją. Kokie tai dokumentai, vairuotojas paaiškinti negalėjo.

Muitinės inspektoriams paprašius atidaryti paketą išaiškėjo, kad pagalvėje slėpta 28 tūkst. JAV dolerių (apie 70 tūkst. litų), pranešė Vilniaus teritorinė muitinė.

Pinigai ir transporto priemonė sulaikyti. Dėl kontrabandos Muitinės kriminalinės tarnybos Vilniaus skyriuje atliekamas ikiteisminis tyrimas.


Šiame straipsnyje: pinigaipasienismuitinė

NAUJAUSI KOMENTARAI

$

$ portretas
jeigu ne kazachai,tai kiek butu bedarbiu?kiek reiketu pasalpu moket?skatint reikia verlsa, o ne smaugt.
VISI KOMENTARAI 1

Galerijos

Daugiau straipsnių