Quantcast

Kas vogė dyzelinį kurą?

  • Teksto dydis:

Biržų rajone ketvirtadienį nustatytas neteisėtas prisijungimas prie magistralinio vamzdyno, dėl to į aplinką pateko dyzelinis kuras.

Apie 10.30 val. miško proskynoje apsaugos įmonės darbuotojas pastebėjo neteisėtą prisijungimą prie produktotiekio – naftos produktų balą ir iš žemės išlindusią guminę žarną.

Pažeidimas pastebėtas Parovėjos seniūnijoje, Vinkšninių kaime, pranešė Priešgaisrinės apsaugos ir gelbėjimo departamentas.

Dyzelinio kuro tekėjimas buvo sustabdytas iki atvykstant ugniagesiams gelbėtojams. Jie budėjo, kol vyko vamzdyno suvirinimo darbai.

Aplinkosaugininkai nustatė, kad dyzelinis kuras į gruntą buvo išsiliejęs 100 kvadratinių metrų plote.

Nuostolis tikslinamas.


Šiame straipsnyje: kurasdyzelinasvagystė

NAUJAUSI KOMENTARAI

Kęstas Br.

Kęstas Br. portretas
Vagystės su reikalavimais sulaikyti vagį yra mūsų lietuviška specifika. Kodėl lietuvių pensijos yra nepadoriai mažos? Į šį klausimą pabandė atsakyti skandalingasis restoranų apžvalgininkas A.Užkalnis, suversdamas kaltę, kaip ir už viską kitą Lietuvoje, rusams. Realiai Lietuvos piliečių pensijos yra nepadoriai mažos todėl, kad Maximos Numavičius išleidžia visos Lietuvos pensininkų turtus prabangiam gyvenimui su kulminacija prabangiose vestuvėse. Dirbot, dirbot, o kai ateina metas pasinaudoti darbo vaisiais, tai nėra pinigų. Tiksliau, pinigai yra, bet jie gudriai prichvatizuoti. O turtuolių nupirktas A.Užkalnis skambiai loja pavymui nueinančiam rusų karavanui. Daugiau apie tai - guglinant žodžius: mokslas-studijos-ekonomika.
VISI KOMENTARAI 1

Galerijos

Daugiau straipsnių