Quantcast

Kad nuodija kates, pasigyrė feisbuke

  • Teksto dydis:

Policija trečiadienį paskelbė pradėjusi ikiteisminį tyrimą dėl žiauraus elgesio su gyvūnais, kai moteris socialiniame tinkle pasidalino patarimu, kaip nuodyti kates.

Policija socialiniame tinkle „Facebook“ paskelbė, kad Plungės policijos pareigūnai nustatė įtariamąją ir pradėjo ikiteisminį tyrimą dėl žiauraus elgesio su gyvūnais.

Už tai baudžiama viešaisiais darbais arba bauda, arba areštu, arba laisvės atėmimu iki vienerių metų.

Tyrimas pradėtas po to, kai moteris socialiniame tinkle pasiūlė valkataujančių kačių atsikratyti pieną sumaišius su chemikalais bei teigė pati tokiu būdu atsikračiusi nepageidaujamų gyvūnų.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Zaliazalia

Zaliazalia portretas
Tik nesveikos ir iskrypusios psichikos zmogus gali taip elgtis su gyvunais. Visu pirma yra daug gyvunu prieglaudos organizaciju kurios gali padeti, bet paprastai jei zmogus neispruses ir mato tik savo automobilio dazus, ir del to zudo, reiskia jis/ji jau gali būti pavojinga ir visuomenei. Manau uz toki elgesi su gyvunais turetu būti nubausta didele bauda. Reikai problema spresti o ne zudyti, jei protas per tamsus , visada galima kreiptis pas psichiantra arba kitus zmones. Kates tai yra naminiai gyvunai- prisirisusios ir draugiskos, naudingos vaikams , ju seriai nekelia jokio pavojaus, didesni pavoju gali sukelti nuo jusu masinos atplyses dazu gabalelis jei ji prarysit. Tiesiog tamsi, degradavus asmenybe gali taip lengvai nuodyti gyvunus ir viesai skelbtis.

šulcas

šulcas portretas
turėjau Laiką šunį, žmona priglaudė kačiuką, abu sugyveno,o plaukai žvėrių ,taip problema,bet dažniau siurbi kambarius ir nekeli sau problemų,o ir yra su kuo pašnekėti,kai lieki vienas namie,nes esame su žmona dirbantys

......

...... portretas
Ir ne tik silpnaprotystė ,bet ir daug visokių ligų.Gyvunai ,bet kokie ,ne žaislas,iš jų padarytas biznis ”durneliams”,atleiskite ,bet taip yra.Neleiskite savo sveikata ,daryti kažkam biznio.
VISI KOMENTARAI 14

Galerijos

Daugiau straipsnių