Quantcast

Jonavos rajone - įspūdingos vogto automobilio gaudynės

Šeštadienį Jonavos rajone vyko kino filmo vertos automobili gaudynės. Apie 17 val. 30 min. Jonavos rajone, Aklių kaime policijos pareigūnai bandė sustabdyti „VW Golf". Tačiau jo vairuotojas tik padidino greitį. Bėglys nuvažiavo Juškonių kaimo link, praneša Policijos departamentas.

Persekiojamas automobilis šiame kaime nuslydo nuo kelio ir sustojo. Patrulių būrio pareigūnui išlipus iš tarnybinio automobilio ir einant link „VW Golf", pastarojo vairuotojas pareigūną bandė suvažinėti.

Patrulis gindamasis iš tarnybinio ginklo kartą iššovė į viršų ir du - į automobilį, tačiau automobilio vairuotojas nepasidavė. Atvirkščiai - spruko kartu su mašina.

Bėglys buvo pasivytas Kėdainių rajone, ties Šėtos miesteliu. Tas pats pareigūnas iš tarnybinio ginklo iššovė dar du kartus į viršų, tačiau „VW Golf" nesustojo.

Gaudynės baigėsi, kai Jonavos rajone, ties Liepių kaimu, persekiojamas automobilis nuvažiavo nuo kelio į pakelės griovį.

Iš sustojusio automobilio iššokę asmenys bandė pabėgti, tačiau, panaudojus specialiąsias priemones, buvo sulaikyti. Automobilį vairavęs neblaivus (1,58 prom. alkoholio) dvidešimtmetis V. K. ir kartu važiavęs neblaivus (1,87 prom. alkoholio) 32 metų A. Z. buvo uždaryti į areštinę, o kartu važiavusi 25 metų N. Ž. apklausta.

Nustatyta, kad 1993 metais pagamintas „VW Golf" buvo pavogtas kovo 21 d. Kėdainiuose, Kanapinsko g.



NAUJAUSI KOMENTARAI

svetimi

svetimi portretas
nu va uz nesamones kaliuze golfo nuvarimas kaip vistos pavogimas

asas

asas portretas
Suprantu, kad tampys institucijos, bet jei jau pasiryzai sauti, tai dek normaliai, koks cia dar saudymas i ora... Ir taip ilgai vijosi, o padangu persauti nesugebejo...Abi apkabas buciau istustines...

komplimentas

komplimentas portretas
golpistams,jeigu tokias ujobiščias vagia
VISI KOMENTARAI 8

Galerijos

Daugiau straipsnių