Quantcast

Į Lietuvą atvykę lenkų sirgaliai jau spėjo sudaužyti klozetą

  • Teksto dydis:

Į Lietuvą stebėti futbolo rungtynių iki ketvirtadienio popietės atvyko per tūkstantį sirgalių iš Lenkijos, užfiksuota smulkių pažeidimų, pranešė policija.

Lenkų futbolo sirgaliai, kurių dalis garsėja agresyviu elgesiu, atvyko 13 autobusų ir 135 automobiliais.

Aleksandravo kaime netoli Marijampolės lenkai sudaužė neįgaliesiems skirtą klozetą, dėl to pradėtas ikiteisminis tyrimas.

„Kiti yra smulkūs pažeidimai - nieko baisaus nevyksta. Vaikšto po miestą, vartoja alkoholį ir ruošiasi rungtynėms“, - BNS sakė Policijos departamento atstovas spaudai Ramūnas Matonis.

Policijos atstovė: lenkai elgėsi ramiai

Į Šiaulius stebėti UEFA Europos lygos turnyro futbolo rungtynių tarp Pakruojo „Kruojos“ ir Balstogės „Jagiellonia“ atvykę sirgaliai iš Lenkijos iki varžybų elgėsi ramiai, užfiksuoti tik nedideli pažeidimai, informavo Šiaulių policijos atstovė.

„Lenkai linksmi, vaikščiojo bulvaru, dainavo. Keleto pranešimų budėtojai sulaukė dėl to, kad jie triukšmauja, atseit, replikuoja žmonėms“, - BNS teigė Šiaulių apskrities Vyriausiojo policijos komisariato Komunikacijos grupės vyresnioji specialistė Gailutė Smagriūnienė.

Pasal jos, rimtesni pažeidimai buvo užfiksuoti tik du.

„Netoli Šaulių vienoje gyvenvietėje autobuso stotelė buvo dažais apipurkšta. Mūsų pareigūnai pamatė, kad nuvažiavo lenkų automobilis. Įtariama, kad iš to automobilio purkšta. Buvo sulaikyti keturi asmenys. Pristatyti į policija, apklausti. Bus jiems pritaikytos administracinio poveikio priemonės. Ir antras - ties Vijolių kaimu nuo Kuršėnų pusės važiuojant į Šiaulius buvo sustabdytas automobilis, kurį vairavo lenkaitė, neturėdama teisės vairuoti. Surašytas protokolas ir ji paleista“, - pranešė G.Smagriūnienė.

Ketvirtadienį Šiauliuose sutelkta apie 450 teisėsaugos pareigūnų. Padėti Lietuvos pareigūnams atvyksta kolegos iš Lenkijos policijos.

Į Lietuvą stebėti futbolo rungtynių iki ketvirtadienio popietės buvo atvykę per tūkstantį sirgalių iš Lenkijos.

Padėti Lietuvos pareigūnams atvyksta kolegos iš Lenkijos policijos.

Policija praeitą sekmadienį pranešė užkirstusi kelią Lietuvoje planuotoms Lenkijos ir Rusijos futbolo sirgalių muštynėms, kuriose planavo dalyvauti per 200 chuliganų iš Lenkijos ir Rusijos.

Lietuvoje į futbolo rungtynes atvykę lenkų chuliganai ne kartą sukėlė neramumus - 2007 metais Vilniuje riaušes sukėlė Varšuvos „Legia“ klubo sirgaliai, 2011 metais stadioną Kaune nusiaubė su nacionaline rinktine atvykę lenkai.


Šiame straipsnyje: futbolassirgaliaipažeidimai

NAUJAUSI KOMENTARAI

taigi

taigi portretas
Atvaziavo is Lenkijos,,pan s terbeckai"ir vaidina kazkoki issivysciusi zmogena.

skarlatina

skarlatina portretas
Iš esmės, tai "zyklas" teisus, bet tegul dievas saugo nuo tokių draugų, o nuo priešų--jau kaip nors patys...Supratau, kad "kultūringas" lenkas drebančiom letenėlėm nepataikė srovės į tikslą, o kas kaltas?--klozetas.amen.

to Zyklas

to Zyklas portretas
laukinis,kur tavo klumpes?
VISI KOMENTARAI 5

Galerijos

Daugiau straipsnių