Quantcast

Greitosios pagalbos centro vadovė grobstė degalus?

  • Teksto dydis:

Naujojoje Akmenėje įsiplieskė skandalas dėl Greitosios medicinos pagalbos centro direktorės 52 metų Violetos Griciuvienės - ją įklampino noras į savo mašiną piltis greitosios pagalbos automobilių degalus, penktadienį rašo „Lietuvos rytas“.

Daugiau kaip pusmetį dirbanti V.Griciuvienė nurodydavo įstaigos darbuotojui paimti įstaigos kortelę, nuvažiuoti į degalinę ir į jos asmeninį automobilį „Toyota Verso“ įpilti dyzelino. Vadovės nurodymus mechanikas įvykdė triskart, o pati direktorė kartą pati įsipylė dar 53 litrus dyzelino. Taip V.Griciuvienės mašinos bake atsidūrė mažiausiai 130 litrų už įstaigos pinigus pirktų degalų.

Kilus triukšmui Greitosios medicinos pagalbos centro direktorė paaiškino, kad darbo reikalais važinėjo į sostinę, Kauną, Šiaulius, Mažeikius, todėl ir įsipylė degalų. Tačiau ji suskubo sumokėti beveik 131 eurą į darbovietės kasą.

Akmenės rajono politikai ėmė reikalauti direktorės galvos, bet, pasak dienraščio, už V.Griciuvienę mūru stojo savivaldybės vadovai.


Šiame straipsnyje: degalaigrobstymas

NAUJAUSI KOMENTARAI

Jonas

Jonas portretas
Ji ne tik voge,bet ir terorizavo darbuotojus,pasiskaitykite"siauliu kraste",kiek supratau buvo ir psichologinis smurtas pries darbuotojus,jokio supratimo greitosios darbe.Ji buvo mero statytine kaip socdeme.

Vitas

Vitas portretas
Nū ir ką? Pavogė. Faktas kaip blynas o ją savivaldybė gana. Reiškia ir patys nespjauna pavogti Tokia jau tvarka Lietuvoje. Valdininkai vagia, bet nei vienas nesėdi. Rojus
VISI KOMENTARAI 2

Galerijos

Daugiau straipsnių