Quantcast

Iš girtų zarasiškių paimti keturi vaikai

  • Teksto dydis:

Iš girtų tėvų Zarasuose sekmadienio naktį paimti keturi mažamečiai vaikai.

Pasak policijos pranešimo, paryčiais, apie 4 val., Malūno gatvės name, išgertuvių metu tarp 40-ies metų vyro ir jo 32-ejų metų žmonos buvo kilęs žodinis konfliktas be smurto.

Namuose buvo keturi mažamečiai vaikai. Du iš jų perduoti socialinių paslaugų centre gyvenančiai kaimynei, kiti du – močiutei.

Vyriškiui buvo nustatytas 1,05 prom. girtumas, o jo žmonai ‒ 0,92 prom.


Šiame straipsnyje: girti tėvaivaikaimažamečiai

NAUJAUSI KOMENTARAI

Kaimiete mano.

Kaimiete mano. portretas
Buve valdzioje klanai ,ilgiausiai socdemai Lietuva paverte alkocholikais.Jiem ypac socdemam tik turtuolius lepino milijonais ir patys statesi dvarus.O Miestelius kaimus paliko likimo valiai.Net igaliotiniu nebeliko,kabekalbeti apie socialinius darbuotojus.jei kuris ir norejo atlikti savo pareiga neturejo tam daugelio igaliojimu ir susitvarkyti su smurtaujanciais nepajege.Reikia kaimui uzimtumo,darbomanau butu .Ne pasalpas moketi bet turi dirbti,tvarkytis sodybose,auginti darzoves,tvatkyti parkus ,kverus ,kapines.IUr gauni uzmokesti.Organizuoti sporto sakas;tinklini,futbola,krosus.Tik taip jaunima ipratinti prie uzimtumo.O ne taip.Imk pinigus ir i girdykla.Reikia auginti nauja karta.O socdemus varyti is seimo lauk.
VISI KOMENTARAI 1

Galerijos

Daugiau straipsnių