Quantcast

Girtas vairuotojas įkando policininkui į ranką

  • Teksto dydis:

Tauragės apskrities vyriausiojo policijos komisariato pareigūnai po gaudynių trečiadienį sulaikė neblaivų ir teisės vairuoti neturintį vairuotoją. Jo mašinoje rasta narkotinių medžiagų.

Pareigūnai  gavo pranešimą, kad Tauragėje, Miško gatvėje, moteris matė, kaip iš automobilio „Volkswagen Passat“ išlipo galbūt neblaivus vairuotojas. Nuvykę į vietą, pareigūnai pamatė minėtą automobilį, tačiau jo variklis buvo užgesintas, transporto priemonės niekas nevairavo.

Pareigūnai nusprendė toli nenuvažiuoti ir stebėti situaciją. Kaip ir buvo tikėtasi, netrukus automobilis pradėjo judėti. Automobilis buvo stabdomas su įjungtais mėlynais ir raudonais švyturėliais, garsiniu signalu. Taip pat sustoti buvo reikalauta ir per garsiakalbį, tačiau minėto automobilio vairuotojas nevykdė teisėtų policijos reikalavimų ir akivaizdžiai padidinęs greitį važiavo toliau.

Bėglio kelionė buvo neilga, įsukęs į automobilių stovėjimo aikštelę, vairuotojas atsitrenkė į kitą ten stovintį automobilį „Volkswagen Golf“.

Kaip pranešė policija, net ir tada vairuotojas neketino taip lengvai pasiduoti policijos pareigūnams – jis pasileido bėgti. Įvykį matę liudininkai teigė, kad jo bėgimas priminė vaizdą iš sulėtinto kino filmo. Vyras toli nenubėgo – susipynus kojoms pargriuvo. Pareigūnai netruko bėglį sulaikyti.

29 metų vyrui buvo nustatytas sunkus, 2,55 promilės girtumas. Pareigūnams sunkiai sekėsi su juo susikalbėti. Sulaikomas vyriškis priešinosi pareigūnams vienam iš jų įkando į ranką.

Vėliau policijos pareigūnams apžiūrint sulaikyto vyro automobilį, viduje, prie pavarų perjungimo svirties, pravertoje peleninėje, buvo aptiktas permatomas maišelis, kuriame buvo balti milteliai, kaip įtariama narkotinė medžiaga.

Kartu su teisės vairuoti neturinčiu bėgliu į komisariatą buvo uždarytas ir jo bendrakeleivis, kuriam taip pat buvo nustatytas sunkus girtumas  – 2,66 promilės.

Dėl pasipriešinimo policijos pareigūnui ir dėl neteisėto disponavimo narkotinėmis medžiagomis Tauragės apskrities vyriausiajame policijos komisariate pradėtas ikiteisminis tyrimas.


Šiame straipsnyje: policijaįkandovairuotojai

NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių