Quantcast

Dėl 17 kg kanapių trims aukštaičiams gresia ne vieneri metai nelaisvės

  • Teksto dydis:

Teismui perduota byla, kurioje du panevėžiečiai ir kupiškėnas kaltinami 17 kilogramų kanapių įgijimu ir platinimu.

Kaip ketvirtadienį pranešė prokuratūra, prieš teismą stos 49 metų V. R. ir 53 metų S. Š. bei 30-metis D. M. iš Kupiškio.

Taip pat bus teisiamas 29 metų vilnietis, kuriam pareikšti kaltinimai dėl narkotinių medžiagų (beveik 400 gramų kanapių) įsigijimo ir laikymo neturint tikslo jas platinti. Įtariama, kad narkotikus jam pardavė šios organizuotos grupės nariai.

Pasak ikiteisminiam tyrimui vadovavusio Panevėžio apygardos prokuratūros Organizuotų nusikaltimų ir korupcijos tyrimo skyriaus prokuroro Sauliaus Daunoravičiaus, kratų metu kriminalistai surado ir paėmė itin didelį kiekį narkotikų.

„Įprastai per kartą surūkoma apie pusė gramo kanapių, vadinasi, į juodąją rinką nepateko apie 34 tūkstančius „dozių“, – sakė prokuroras.

Baudžiamasis kodeksas už labai didelio narkotinių medžiagų kiekio įgijimą, laikymą ir platinimą veikiant organizuotoje grupėje numato laisvės atėmimą nuo 10 iki 15 metų.



NAUJAUSI KOMENTARAI

...

... portretas
O kodėl jie nebuvo vietoje sušaudyti?

Kopustas

Kopustas  portretas
Uz zmogaus nuzudyma laisvai zmogzudziai isvenge kaliuzes, o vat uz zole valstybe tuoj numatys laisves atemima iki gyvos galvos, nu ir bardakas pas valdziagyvius....
VISI KOMENTARAI 2

Galerijos

Daugiau straipsnių