Quantcast

Čigonų tabore sulaikyti narkotikų turėję vyrai

  • Teksto dydis:

Vilniaus kriminalistai per kelias dienas sulaikė tris asmenis, įtariamus neteisėtu disponavimu narkotinėmis medžiagomis. Taip pat įkliuvo policijos ieškomi įtariamieji.

Antradienį gerai policijai žinomas, anksčiau ne kartą teistas 32-jų metų vyras buvo tikrinamas paviršutine apžiūra. Patikros metu kriminalistai rado vienuoliką folijos lankstinukų su narkotine medžiaga – heroinu. Vyras sulaikytas ir uždarytas į areštinę. Pradėtas ikiteisminis tyrimas dėl neteisėto disponavimo narkotinėmis medžiagomis be tikslo jas platinti.

Tą pačią dieną tabore sulaikytas ir policijos ieškomas 41-erių metų vyras. Paviršutinės apžiūros metu pas jį rastos draudžiamos vartoti be gydytojo leidimo tabletės „Clonazepam“, pranešė policija.

Trečiadienį tabore kriminalistai sulaikė romų tautybės 44-erių metų vyrą. Pas jį pareigūnai rado keturis folijos lankstinukus su narkotine medžiaga – heroinu bei „Clonazepam“ tablečių. Pradėtas ikiteisminis tyrimas dėl neteisėto disponavimo narkotinėmis medžiagomis be tikslo jas platinti.

Tos pačios dienos vakarą buvo sulaikytas ir policijos ieškomas romų tautybės 34-erių metų vyras, įtariamas sunkiu sveikatos sutrikdymu.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Studentai iš GGF

Studentai iš  GGF portretas
Tai yra laisvę mylinti ir labai darbšti bei intelektuali tauta. Visų šių puikių savybių visuma daro mieląjį Taborą neįveikiama tvirtove. Rašom didelę T , nes tai yra valstybės pavadinimas.

Anonimas

Anonimas portretas
pirmin.primkit.daugiau.valkatu.vokieciai.prancuzai.svedai.jau.priime.asikando.

ir nei vieno

ir nei vieno portretas
narkocigono...
VISI KOMENTARAI 4

Galerijos

Daugiau straipsnių