Quantcast

BMW vairuotojas bandė prasmukti su padirbtu Britanijos vairuotojo pažymėjimu

  • Teksto dydis:

Kalvarijos užkardos pasieniečiai sulaikė Jungtinėje Karalystėje gyvenantį lietuvį, kuris dokumentų kontrolės metu pasieniečiams pateikė suklastotą vairuotojo pažymėjimą.

Penktadienį VSAT Varėnos rinktinės pasieniečiai ties Kalvarijos savivaldybės Salaperaugio kaimu, kelyje Marijampolė - Suvalkai, patikrino iš Lietuvos į Lenkiją išvykstantį automobilį „BMW X5“. Transporto priemonę, pažymėtą angliškais registracijos numeriais, vairavo 34 metų Jungtinėje Karalystėje gyvenamąją vietą deklaravęs lietuvis.

Patikros metu Kalvarijos užkardos pasieniečiams vyras, be kitų dokumentų, ištiesė ir esą jo vardu išduotą Jungtinės Karalystės vairuotojo pažymėjimą. VSAT pareigūnai nustatė, kad šis dokumentas yra suklastotas.

Dėl dokumento suklastojimo ar disponavimo suklastotu dokumentu pasieniečiai pradėjo ikiteisminį tyrimą. Už tai gresia areštas arba laisvės atėmimas iki ketverių metų.

Vairuotoją pasieniečiai buvo uždarę į areštinę. Vėliau už užstatą vyras buvo paleistas. Jam grąžinta ir transporto priemonė.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių