Quantcast

Bankroto administratorius iš įmonių pasisavino 53 tūkst. litų

Radviliškio rajone dirbęs bankroto administratorius įtariamas pasisavinęs 56 įmonių turto už beveik 53 tūkstančius litų, praneša Panevėžio apygardos prokuratūra.

Turto pasisavinimu, piktnaudžiavimu tarnyba ir dokumentų suklastojimu įtariamo A.K. byla pirmadienį perduota nagrinėti Šiaulių apygardos teismui.

Specialiųjų tyrimų tarnybos (STT) duomenimis, A.K. įtariamas tuo, kad piktnaudžiavo savo padėtimi pirkdamas telekomunikacijų paslaugas iš jam priklausančios individualios įmonės brangiau nei tokios paslaugos paprastai kainuoja. Jis taip pat įtariamas tuo, kad iš degalinės prisirinko kuro pirkimo čekių už maždaug 59 tūkst. litų, galimai ketindamas šiais čekiais pagrįsti išlaidas už esą išnaudotą kurą ir taip pasisavinti jo žinioje esantį administruojamų įmonių turtą. Taip A.K. galimai įgijo teisę į jo žinioje buvusį administruojamų įmonių turtą - 53 tūkst litų.

Jeigu bankroto administratorius būtų pripažintas kaltu, jam grėstų laisvės atėmimas iki 10 metų.



NAUJAUSI KOMENTARAI

dr. Jonas Ramanauskas

    dr. Jonas Ramanauskas  portretas
Citata: "Radviliškio rajone dirbęs bankroto administratorius įtariamas pasisavinęs 56 įmonių turto už beveik 53 tūkstančius litų, praneša Panevėžio apygardos prokuratūra." ---------------- Tai kaip suprasti, kad vienas bankroto administratorius net 56 imonems? Is kiekvienos imones po maziau nei 1000 Litu! Tai toki vagi prilyginciau idealiai saziningu kategorijai! Kiek tenka paskaitineti.... tai desimtimis milijonu svaistomasi, tai tau niekas negaudo! Cia yra daug neasikumu. Ko gero kysio nedave? O tai koks to administratoriaus atlyginimas?
VISI KOMENTARAI 1

Galerijos

Daugiau straipsnių