Quantcast

Baisu: mergaitę prievartavo senelis, patėvis tvirkino paauglę?

  • Teksto dydis:

Policija tiria pranešimus, kad Marijampolėje senelis galėjo naudoti seksualinę prievartą prieš 2009 metais gimusią mergaitę, o Kazlų Rūdoje patėvis tvirkino 2002 metais gimusią paauglę.

Kaip informavo Policijos departamentas, penktadienį Marijampolės apskrities vyriausiajame policijos komisariate (VPK) gautas savivaldybės administracijos Vaiko teisių apsaugos skyriaus pranešimas, kad prieš 2009 metais gimusią mergaitę seksualinę prievartą naudojo 1968 metais gimęs senelis. Vyras, kaip įtariama, mergaitę skriaudė savaitgaliais nuo 2017 metų vasaros.

Taip pat penktadienį Marijampolės VPK pranešta, kad Kazlų Rūdoje, namuose, 2002 metais gimusi paauglė patiria psichologinį, fizinį smurtą bei seksualinį priekabiavimą iš 1968 metais gimusio patėvio. Nukentėjusioji perduota tėvo globai. Pradėtas ikiteisminis tyrimas dėl mergaitės tvirkinimo.


Šiame straipsnyje: vaikaiseksualinis smurtas

NAUJAUSI KOMENTARAI

Nezabitauskas

Nezabitauskas portretas
Gerai, kad tarnyba reagavo ir kad iškrypėliai išaiškinti. Bet jei nusikaltimo gijos vestų į aukštus teisėsaugos sluoksnius, kaip Garliavos tragedijos atveju, kažin, ar kas būtų padaryta.

tik degradave

tik degradave portretas
vyriškos giminės išsigimėliai gali taip elgtis.Ir tik Lietuvoje, kur iškrypėliai jau tapo norma, toleruojami tokie gyvuliai(atsiprašau tikrųjų gyvulių).Šaudyt ku rvas

matomai senelis nebenori

matomai  senelis  nebenori   portretas
pats savo noru issinesdint is savo namo...... na tai ir isnesdins stai tokiu siais laikais prieinamiausiu budu.....
VISI KOMENTARAI 6

Galerijos

Daugiau straipsnių