Quantcast

Vilkikas įlėkė į griovį: pabiręs krovinys atėmė aplinkiniams žadą

  • Teksto dydis:

Netoli Alytaus, ties Miroslavo žiedine sankryža, pirmadienį apsivertė vilkikas.

Policijos pareigūnai pranešimą apie eismo įvykį gavo apie 15.30 val.

Anot Alytaus apskrities vyriausiojo policijos komisariato pareigūnės, blaivus vilkiko vairuotojas nepasirinko saugaus greičio ir neįvertino šlapios kelio dangos, tad nepataikė įvažiuoti į žiedinę sankryžą, pervažiavo ją skersai, ir tuomet įvažiavo į griovį. Transporto priemonė apvirto ir iš jos pabiro sulčių pakuotės.

Kaip portalui tikino Alytaus policijos atstovė, įvykio metu niekas nenukentėjo. Ikiteisminis tyrimas nebus pradėtas. Kokį nuostolį patyrė bendrovė, kurios gaminiai ir buvo gabenami vilkiku, policijos atstovė pasakyti negalėjo.

Virtualioje erdvėje nuotraukomis besidalinantys tautiečiai stebėjosi gausiai pabirusiu kroviniu. "Joo...Vairuotojas minėjo, kad nesuveikė vilkiko stabdžiai. Laimė, kad ir vairuotojas sveikas, ir autobusų stotelėje joks žmogus nestovėjo", – rašė internautė Erika.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Anonimas

Anonimas portretas
Nelek kaip asis isdeges ir i sankryza pataikysi.Daug tokiu kurie uz automobilio vairo neturetu sesti ir vairuoti teises neturetu.

Perskaičius antraštę..

Perskaičius antraštę.. portretas
..straipsnyje ieškojau žinios, kad vežta mažų mažiausiai dirbtinių b..bių partija :D

Labai

Labai portretas
Mazos sankryzos, pridare tokiu visur, ir toliau daro, tai kur cia nebus avariju. Kas projektavo tokius kelius, tegul padengia islaidas, prisiima atsakomybe, o vezejai tegul sumazina apetitus ir maziau krauna. Visada matai, kaltas lieka vairuotojas.
VISI KOMENTARAI 6

Galerijos

Daugiau straipsnių