Quantcast

Skaudi žinia: Dotnuvėlės upėje – be žinios dingusio I. Rubinsko lavonas

  • Teksto dydis:

Šeštadienį Kėdainių rajone, Dotnuvos miestelyje esančioje Dotnuvėlės upėje rastas kone tris mėnesius ieškoto 24-erių metų Igno Rubinsko kūnas.

Nuo praėjusių metų gruodžio 29-osios buvo paskelbta šio Ąžuolaičių kaimo gyventojo paieška.

Dingimo dieną jaunas vyras išėjo iš pasilinksminimo su draugais pirtyje ir negrįžo. Vėliau paaiškėjo, kad Ignas šioje vietoje paliko savo telefoną ir kitus daiktus, todėl susisiekti negalėję artimieji kreipėsi į policiją.

Vyro ieškojo gausios pajėgos, kinologai su šunimis, tačiau paieškos buvos bevaisės. Tuomet tarnyboms buvo kilę įtarimų, kad vyras galėjo įkristi į Dotnuvėlės upę – ieškota nemenkoje atkarpoje, į pagalbą pasitelkti ir narai, tačiau nieko nerasta. 

 

Vyro kūnas beveik po trijų mėnesių rastas šeštadienio rytą. 



NAUJAUSI KOMENTARAI

ir vėl

ir vėl portretas
teisėsaugai nebus ką veikti. 2 iš 3 neaiškiomis aplinkybėms dingusių Lietuvos piliečių randami upėse ir viskas nurašoma savižudybei arba ,,netyčia" įkrito. Ar čia taip jau yra lengva netyčiomis kristi į upes? ar čia tiesiog patogi versija, nes geriau viską nurašyti savižudybėms negu neatskleistoms žmogžudystėms

Anonimas

Anonimas portretas
gana teisti ir spėlioti gėriau pasimelskite užuojauta artimiesiems ir draugams

Xcfvg

Xcfvg portretas
Patarčiau jaunimui neiti į jokius organizuojamus vakarėlius nes juose visada atsiranda koks išsigimėlis ,kurio ”dėka” atsitinka nelaimės.Nebent netoli namų būtų ,kad nepatikus kas nors ,galima būtų saugiai sugrįžti namo.Pavydo pagiežos pilni tie ,kuriems nesiseka kas nors.
VISI KOMENTARAI 11

Galerijos

Daugiau straipsnių