Quantcast

S. Skvernelis atmetė išgalvotas nušauto pasienyje vaikino žūties versijas

Po praėjusį ketvirtadienį pasienyje su Baltarusija per kontrabandininkų gaudynes nušauto jaunuolio laidotuvių netruko pasklisti įvairiausios jo žūties aplinkybių versijos. Pasigirdo kalbos, esą jaunuolį Valstybės sienos apsaugos tarnybos pareigūnų kulka, apšaudant sprunkantį automobilį, kliudė jam bėgant. Kita versija buvo patarinėjama, jog gali būti ir taip, kad sužeistą vaikiną pareigūnai dar kurį laiką vežiojosi automobilyje.

Tokias versijas ir svarstymus kategoriškai paneigė vidaus reikalų ministras Saulius Skvernelis: „Tokių išsigalvojimų negaliu net komentuoti, nes iš tikrųjų viskas buvo kitaip. Turiu savo versiją, tačiau kol tyrimas nebaigtas, negaliu nieko komentuoti“.

Bet ministras užsiminė, jog gaudynių metu, vykstant šaudymui, vaikiną pasiekė rikošetu atšokusi kulka ir sužeidė į nugarą.

Jeigu, pasak ministro, žuvusiojo bendrininkai būtų laiku sustoję, galbūt vaikino gyvybę galima būtų buvę išgelbėti: „Jie sužeistąjį dar vežiojosi apie 25 minutes. Dar panašiai tiek laiko teko laukti greitosios pagalbos medikų. Vadinasi, laiko gelbėti buvo ko gero pakankamai. Ir neatmestina galimybė, jog vaikiną galima buvo išgelbėti“.

S. Skvernelis teigė, jog į visus šiuo metu visuomenę bei aukščiausius valdžios pareigūnus dominančius klausimus galima bus atsakyti tik po tyrimo.

Manoma, jog išsamus vaikino žūties tyrimas gali užtrukti maždaug pusę metų.



NAUJAUSI KOMENTARAI

taip

taip portretas
as mentais isvis netikiu jiem visi nusikaltejiai jie bent ka gali prisneket .kad tik savo subine istraukt

jons

jons portretas
Kad dar butu ka nors reikalingo veze. Uz cigaretes ir alkoholi visus saudyt reikia

ka

ka portretas
ten dar ka tirti zmogzudziai ir tiek.... savi saviems galvu nekapoja
VISI KOMENTARAI 3

Galerijos

Daugiau straipsnių