Quantcast

Prie Elektrėnų – baisi avarija

  • Teksto dydis:

Antradienio rytą prie Elektrėnų, pirminiais duomenimis, susidūrė trys lengvosios mašinos ir sunkvežimis.

Policijos duomenimis, prie Elektrėnų susidūrė krovininis "Renault", "Volkswagen" ir "Toyota". Įvykio nuotraukose matyti dar vienas į avariją patekęs lengvasis automobilis.

Vilniaus apskrities policijos žiniomis, per eismo įvykį nukentėjo dvidešimtmetis "Volkswagen" vairuotojas, jis patyrė galvos traumą, bet yra sąmoningas.

Šalinant eismo įvykio padarinius kuriam laikui buvo uždarytos abi kelio juostos magistralinio kelio A1 Vilnius–Kaunas–Klaipėda 50 km Vilniaus kryptimi ir pradėjo formuotis spūstis, tačiau apie 10 val. eismas viena juosta buvo atnaujintas.


Šiame straipsnyje: avarija

NAUJAUSI KOMENTARAI

Taigi sakau

Taigi sakau portretas
Duokite man sauguma!!!!!!!!!!!!!! :)

Taigi

Taigi portretas
Kad tos avarijos vyksta,tiesiog kiekviena diena .Keliu ereliai lakso,nesilaiko jokiu taisykliu.Per visu galvas tik skrieja,issivaizduoja stypruoliai.Juk privalo buti visur tvarka,tureti proto,reikia laikytis visu vairavimo istatymu.Reikia buti kelyje visada DZENTELMENAIS visiems ,kas tik vairuoja masina.Neuzlysti,neskrysti ,o duoti visiems sauguma,bet juk tai gyvybes paaukoja nuo bebrociu ereliu.Zusta kasdien,net nekalti zmones.

jonas

jonas portretas
kad kai kurie vairuotojai matyt persėdo nuo motociklų ir nardo kaip motociklistai,rodo,atseit,kaip moka įlįst tarp automobilių.
VISI KOMENTARAI 4

Galerijos

Daugiau straipsnių