Quantcast

Praėjusią parą kilo 39 gaisrai, viename jų rankas apdegė vyras

Per praėjusią parą - rugsėjo 20-ąją - ugniagesiai gelbėtojai į gaisrus skubėjo 39 kartus, o į gelbėjimo darbus jiems teko vykti 21 sykį.

Gaisro metu buvo traumuotas vienas žmogus, žūčių gaisruose buvo išvengta, praneša Priešgaisrinės apsaugos ir gelbėjimo departamentas.

Ketvirtadienį ryte gautas pranešimas, kad gaisras kilo Kaune, V. Landsbergio-Žemkalnio gatvėje esančiame daugiabučiame name, viename iš butų. Kai atskubėjo ugniagesiai, atvira liepsna degė virtuvės patalpos. Apdegė virtuvės baldai, aprūko sienos ir lubos, skilo stiklo paketas. Gaisre vyras apdegė rankas. Jis išvežtas į ligoninę.

Tos pačios dienos rytą Kaišiadorių rajone, Kruonio miestelyje, Pastrėvio gatvėje, degė ūkinis pastatas. Atvykus ugniagesiams, jis jau liepsnojo atvira liepsna, dalis stogo buvo sukritusi. Viena šio pastato dalis - mūrinė, kita - karkasinė. Gaisro metu nudegė ir buvo nuardyta 20 kv. m stogo dangos. Išdegė dalis pastato ir ant perdangos sukrautas šienas bei malkos. Pirminiais duomenimis, įtariamas padegimas.

Apie 14 val. gautas pranešimas apie gaisrą, kilusį Pakruojo rajone, Lygumų miestelyje, Juknaičių g., kur degė žemės ūkio bendrovei priklausantys šiaudai. Gaisro metu sudegė ir buvo sulieta vandeniu apie 10 tonų presuotų šiaudų. Nuo ugnies pavyko apsaugoti už 6 metrų sukrautus kelis šimtus rulonų šienainio ir 30 tonų runkelių. Gaisrą gesinti padėjo bendrovės darbuotojai.

17.50 val. pranešta, kad Šakių rajone, Barzdų seniūnijoje, Buktiškių kaime, dega ūkinis pastatas. Kai atvyko ugniagesiai, ūkinis pastatas degė atvira liepsna. Viena šio pastato dalis - mūrinė, kita - medinė. Pastaroji ir supleškėjo. Ūkiniame pastate sudegė ir jame laikyti namų apyvokos daiktai ir malkos.

 



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių