Quantcast

Policijos šuo aptiko dingusio senuko kūną

  • Teksto dydis:

Rugsėjo 10 d. Alytaus apskrities vyriausiojo policijos komisariato kinologo Ryčio dresuojamas tarnybinis šuo Koksas rado be žinios dingusio senolio kūną.

 

Rugsėjo 5 d. į Alytaus apskrities vyriausiojo policijos komisariato pareigūnus kreipėsi moteris, prašydama surasti jos dingusį tėvą A. P. (g. 1943 m.).
Rugsėjo 4 d. apie 20 val. vyras išėjo iš Alytaus apskrities Stasio Kudirkos ligoninės ir į namus negrįžo. Gavę moters prašymą surasti tėvą, pareigūnai skubiai pradėjo žmogaus paiešką, tikrino šalia ligoninės esančias vietas, peržiūrinėjo vaizdo stebėjimo kamerų įrašus. Miesto vaizdo stebėjimo kameros užfiksavo senolį, kuris paskutinį kartą matomas einantis link Nemuno upės. Pareigūnai išieškojo gretimas gatves ir upės pakrantę, tačiau vyro nerado. Į pagalbą buvo pasitelktos Priešgaisrinės gelbėjimo tarnybos pajėgos, į paiešką įtrauktas ir kinologas Rytis Černiauskas su tarnybiniu šunimi Koksu, kuris yra ruoštas žmogaus paieškai bei narkotikams aptikti.

„Vietovė, kurioje ieškojome dingusiojo apžėlusi krūmais ir aukšta žole, tai sunkino darbą. Nemuno pakrantėje Koksas kažkuo labai susidomėjo, intensyviai uodė orą, ėmė eiti tarp žolių vis gilyn, išsigandau, kad neišgąsdintų kokio žvejo, sėdinčio ant upės kranto“, - sakė Rytis.

Sekdamas savo keturkojį kolegą, pareigūnas pastebėjo, kad šis rado dingusiojo vyro kūną. Specialiai tam neruoštas belgų aviganis Koksas, parodė savo „profesionalumą“ ir padėjo surasti senuko kūną.



NAUJAUSI KOMENTARAI

TAIP

TAIP portretas
Isleido is ligonines,kad numirtu...Ka cia bepridesi.

taspats

taspats portretas
nu moladec kokosas...

ec

ec portretas
Vienoj vietoj raso kad suo Koksas buvo ruostas zmoniu paieskai, kitoj vietoj kad neruostas
VISI KOMENTARAI 3

Galerijos

Daugiau straipsnių