Quantcast

Per paskutinę gegužės dieną gesinti 55 gaisrai, rasti dviejų skenduolių kūnai

  • Teksto dydis:

Per praėjusią parą - gegužės 31-ąją - šalies ugniagesiai gelbėtojai vyko gesinti 55 gaisrų ir atliko 35 gelbėjimo darbus. Pasak Priešgaisrinės apsaugos ir gelbėjimo departamento, gaisruose žūčių išvengta.

Gegužės 31-osios naktį Šiauliuose, Kairių gatvėje, sublokuotame garažų kvartale, degė 5 garažai. Gaisro metu sudegė ir įgriuvo dviejų garažų stogas, sukrito perdanga, sudegė viduje buvę daiktai. Iš garažų išneštos 6 talpyklos degalų.

16.39 val. gautas pranešimas, kad Šilalės rajone, Naujojo Obelyno kaime, dega autobusų stotelė. Atvykus ugniagesiams, naujai renovuotos stotelės viduje atvira liepsna degė sienos apšiltinimo medžiaga.

Ketvirtadienio vakare gautas pranešimas, kad Tauragės rajone, Sakalinės kaime, dega žolė. Atvykus ugniagesiams, paaiškėjo, kad atvira liepsna dega garažas. Gaisro metu jis sudegė, išdegė dalis žolės. Išsaugotas šalia stovintis gyvenamasis namas.

Tuoj po 19 val. Šiaulių miesto ugniagesiai skubėjo gesinti balkono daugiabutyje. Jiems atvykus, iš balkono veržėsi dūmai. Gaisro metu sudegė jame buvę daiktai bei dalis sienelės.

2.21 val. gautas pranešimas, kad Plungės rajone, Šateikių kaime, atvira liepsna dega medžio apdirbimo pastatas. Gaisro metu sudegė ne tik jis, bet viduje ir šalia jo sukrauta mediena. Nuo liepsnų pavyko apsaugoti gamybinį pastatą, kuriame buvo sukrautos pjuvenos.

Vakare Alytaus rajone, Venciūnų kaime, tvenkinyje, netoli kranto rastas vyriškos lyties skenduolis.

Dar vienas skenduolis ketvirtadienį ištrauktas Vilniuje iš Baltupiuose esančio tvenkinio. Atvykę ugniagesiai moters kūną rado už 10 m nuo kranto.

Pasak Priešgaisrinės apsaugos ir gelbėjimo departamento, praėjusios paros įvykai tiriami.


Šiame straipsnyje: gaisraiskenduoliaiugniagesiai

NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių